ناکافی بودن سهمیه آرد یکی از مشکلات نانوایان

راضیه برزگری| به گزارش هفته نامه افق کویر، در صف نانوایی به همراه چند نفر دیگر منتظر بودم تا شاطر، نانهایی را که بر اثر حرارت زیاد برشته شده است را برایمان بیاورد. در همین حین یکی از مشتریان گفت: نانوایی شغل بسیار سختی است و شروع کرد مراحل کاشت گندم و تهیه آرد و تبدیل آن به نان را توضیح داد. انگار این حرف مشتری باعث شده بود درد و دلهای مرد شاطر سر باز کند و به بیان مشکلات پیش رو این شغل بپردازد. همین موضوع بهانه ای شد تا به سراغ مرد نانوا رفته و گفتگویی با وی انجام دهیم.
افق کویر: لطفاً خودتان را معرفی کنید؟
پرویز حیدری هستم. ۳۰ ساله ، نانوای آذری آزاد پز
افق کویر: چه شد که نانوایی را به عنوان شغل انتخاب کردید؟
شغل پدری ام بود و به آن علاقه داشتم.
افق کویر: روزانه چند ساعت کار می کنید؟
ساعت ۶ صبح نان آماده است تا ۱ظهر و بعد از ظهر از ساعت ۴ تا ۱۰ شب
افق کویر: در حال حاضر چند نیرو مشغول به کار هستند و آیا نیرو ها بیمه هستند؟
سه نفر مشغول به کار هستیم
بله ، بیمه هستیم
افق کویر:آیا سهمیه آردی که ماهیانه به شما تعلق می گردد کافی است ؟
خیر، به ما ماهیانه۲۲۵ کیسه آرد تعلق می گردد و اصلاً کافی نیست، حتی به خاطر این مشکل بارها به اداره صنعت، معدن وتجارت مراجعه نموده و از مشکلات نانوایی گفته ام و در جریان هستند، حتی گفتم که به بازرسی از نانوایی بیایند که خود شاهد باشند که روزانه چند کیسه آرد استفاده می کنیم. با همه این تفاسیر قرار شد دو کیسه آرد به سهمیه ما اضافه نمایند.
افق کویر: آیا مشکل سهیمه آرد را همه نانوایی ها دارند یا فقط نانوایی شما با این مشکل مواجه شده است ؟
اکثر نانوایی ها این مشکل را دارند.
افق کویر: حرف پایانی ؟
خواهشمندم اداره صنعت، معدن و تجارت به مشکلات نانوایی ها رسیدگی کنند؛ اگر مسئله سهمیه آرد حل شود ما می توانیم به صورت شبانه روزی نان پخت کنیم و به شهروندان خدمات ارائه نماییم.

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

در اوج ناامیدی پیروز مسابقه شدم

 به گزارش هفته نامه افق کویر:خبرنگار ما در