طرز تهیه شیرینی شکری

مواد لازم برای شیرینی شکری :

 کره ۱۲۵ گرم
 پودر شکر  نصف پیمانه
 وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
آرد ۲۵۰ گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
شکر و پودر پسته به مقدار لازم برای تزیین

طرز تهیه شیرینی شکری :

کره و پودر شکر را می زنیم تا کاملا نرم و‌ سفید شود، تخم مرغ و‌ وانیل را اضافه می کنیم مجددا می زنیم، سپس آرد و بکینگ پودر را ریخته و هم می زنیم تا خمیر یکنواختی بدست بیاید، خمیر را با وردنه باز می کنیم و‌ قالب می زنیم.

سپس روی آن شکر و پودر پسته می پاشیم و‌ در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه می پزیم.

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

مربیان تئاتر سرود مدارس بافق به آموزش اصولی نیاز دارند

 به گزارش هفته نامه افق کویر؛” عبدالرضا صباغیان”