ضرر نخوردن میوه و سبزی بیشتر است یا خوردن سمی که در آنهاست؟

به گزارش بهداشت نیوز: مسلما میوه و سبزی‌هایی که با آن آبیاری می‌شوند، احتمال ناسالم‌بودنشان بیشتر است اما در شهرهای کوچک شدت آلودگی میوه و سبزی‌هایی که با آب قنات یا رودخانه‌ها آبیاری می‌شوند، کمتر است و درنتیجه آلودگی کمتری دارند. میوه، سبزی‌ها و صیفیجات تازه از مهم‌ترین گروه مواد غذایی و دارای انواع مواد مغذی، ویتامین‌ها و املاح هستند و بخش قابل توجهی از آهن، منیزیم و پتاسیم مورد نیاز بدن را تامین می‌کنند. به همین دلیل باید در برنامه غذایی گنجانده شوند. حذف یا کاهش مصرف آنها باعث کاهش دریافت مواد مغذی می‌شود و در نتیجه در معرض خطر کمبود موادمغذی و عوارض آن قرار می‌گیرند. با مصرف میوه‌ها ویتامین‌ C، آنتیاکسیدان‌ها و ترکیب‌های فعال گیاهی فلاونوییدها که با توجه به شیوه زندگی امروزی، بدن نیاز فراوانی به آنها دارد، تامین می‌شود. این موادمغذی در تحکیم استخوان‌ها، رشد و نمو، عملکرد بیوشیمیایی بدن، تقویت سیستم ایمنی، بهبود عملکرد سیستم بینایی، تامین پیش‌ساز ویتامین A، پیشگیری از بروز برخی بیماری‌ها، کنترل فشارخون و تعادل آب و الکترولیت‌ نقشی موثر دارند. در ضمن، مصرف میوه‌ها در کنار سبزی‌ها در عملکرد دستگاه گوارشی نیز تاثیرگذار است و مصرف ناکافی‌شان باعث بروز مشکلات جدی می‌شود بنابراین خوردن انواع میوه و سبزی‌ها توصیه می‌شود.

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

شب بافق با استاندار یزد

 به گزارش هفته نامه افق کویر، مهران فاطمی