جسدی بـر روی ریـل آهـن

قطار محور زرند-سیریز با دو ساعت و نیم توقف روبرو شد. وقتی علت را از پلیس راه آهن بافق پیگیری کرد، گفته شد بر روی خط ریل آهن جسدی قرار دارد و راننده قطار قبل از برخورد با آن قطار را متوقف کرده است تا پلیس راه آهن با هماهنگی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند پی به راز این جسد ببرند.
خبرنگار هفته نامه افق کویر تلاش نمود تا موضوع را از طریق پلیس راه آهن بافق پیگیری نماید که از سوی آنها عنوان شد؛ چون در محدوده کاری پلیس راه آهن بافق نیست نمی توانیم جزییاتی از این حادثه را در اختیار افکار عمومی قرار دهیم. تلاش خبرنگار ما ادامه پیدا کرد تا توانستیم تلفنی با دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند ، «علی میرزابیگی « گفتگویی انجام بدهیم و از وی علت این حادثه را سؤال نمودیم.
وی پاسخ داد: قتل محرز نشده و اینطور که قرائن نشان می دهد خودکشی است؛ منتهی همین را هم به ضرس قاطع نمی توانم بگویم و متأسفانه تحقیقات به طور قطع خروجی خاصی نداشته است.

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

انقراض در کمین گیاه کمیاب «کمای بیابانی» در بافق

به گزارش هفته نامه افق کویر به نقل