عدم شفاف سازی، ریشه تمامی مشکلات در حوزه مدیریت و اقتصاد است

محمدحسین فنایی، با اشاره به مشکلات و موانع موجود بر سرراه صنعتگران، اظهار داشت: عدم شفافیت در امور و نوع مدیریت در سطح کشور در سال‌های اخیر، باعث شده تا اعتمادی وجود نداشته باشد و فعالان اقتصادی با نوعی تردید و ابهام فعالیت کنند.
وی با بیان اینکه امروز انتظار داریم شفاف‌سازی در این عرصه صورت بگیرد، عنوان کرد: دیدگاه این است که امروز شفاف کار کنیم و مانند آکواریوم که به صورت شفاف قابل ملاحظه است عملکردی از خود ارائه کنیم.
این فعال اقتصادی تصریح کرد: مدیریت آکواریومی ضمن اینکه شفاف است و همه چیز در آن قابل مشاهده است در همین حال هم اجازه نمی‌دهد تا هرکسی بتواند در آن دخالت کند و متولی خاص خودش را دارد.
وی اضافه کرد: متاسفانه با مدیریت نادرستی که در این سال‌ها وجود داشت تنها دلال‌ها رشد کرده و به جای پیشرفت و توسعه اقتصادی، خسارتی را تحمیل کردند که این خسارت را مردم پرداخت کرده‌اند.
فنایی با بیان اینکه زمزمه‌هایی شنیده شده مبنی بر اینکه دریافت‌کنندگان تسهیلات کلان معرفی می‌شوند اذعان داشت: کسانی که وام‌های کلان گرفته‌اند رشد کرده و فربه شدند در حالی که این تسهیلات در چرخه تولید و اقتصاد به کار گرفته نشده و باعث شد تا آسیب جدی به مملکت وارد شود.
وی تصریح کرد: برخی برخوردها و رفتارها و حتی قوانین نادرستی که در برخی مواقع وجود دارد این این فرهنگ غلط را نهادینه کرده که صداقت نمی‌تواند باعث پیشرفت شود که بر همین اساس بسیاری از وام‌های کلان با اسناد غیر واقعی پرداخت شده است.
رئیس خانه صنعت و معدن یزد، ریشه تمامی مشکلات در حوزه مدیریت و اقتصاد را عدم شفاف‌سازی دانست و ابراز کرد: در بسیاری از موارد زمانیکه انتقادی مبنی بر اعلام اسامی مفسدان یا تسهیلات پرداختی و … مطرح می‌شود با این توجیه که به دلیل مسایل امنیتی نمی‌توان مطرح کرد به ادامه کار نادرست دامن زده می‌شود.
وی با اشاره به وعده‌ها و شعارهای انتخاباتی دولت گفت: دولتی موفق خواهد بود که وعده‌های داده شده به مردم را عملی کند ضمن اینکه دولت باید تعریفی از مردم ارائه کند.
فنایی با تأکید بر اینکه دولت باید خواست مردمی که در خردادماه حماسه سیاسی آفریدند را مورد توجه قرار دهد، بیان داشت: طی این سال‌ها بارها مطرح شده که در فلان حوزه مافیا نقش دارد اما تلاشی جدی برای برخورد با این مافیا صورت نگرفته و حرکتی برای شفاف‌سازی و عدم اجازه فعالیت به صورت باندی و مافیایی دیده نشده است.
وی با بیان اینکه باید از اقتصاد متکی به نفت دوری کنیم و به سمت درآمدهای غیرنفتی برویم، اظهار داشت: آنچه مسلم است نباید فراموش کنیم در چه شرایطی قرار داریم اما این موضوع به بسترسازی نیاز دارد که باید با حضور مردم در این عرصه و فراهم سازی امکانات و بستر لازم به این مهم نیز برسیم.
این فعال اقتصادی، وجود سازمان برنامه و بودجه در مدیریت کشور را لازم و ضروری دانست و گفت: اگر قرار باشد این سازمان در کشور نباشد یعنی نشان دهنده مستقلی برای اعلام کجروی‌ها و خطاهای مدیریتی وجود ندارد.
وی، کشور بدون سازمان برنامه و بودجه را مانند خودروی بدون کیلومتر خواند و متذکر شد: خودرویی که کیلومتر نداشته باشد نمی‌توان به سرعت مجاز و رعایت آن اعتماد کرد و هر لحظه ممکن است با سرعت بالا مشکلی ایجاد کند که گاه تبعات جبران ناپذیری دارد.

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

رییس پلیس راهور شهرستان بافق بزرگترین معضل شهرستان بافق موتور سوارانی که هنوز به سن قانونی نرسیده اند

 به گزارش هفته نامه افق کویر؛ نیاز به