به گزارش خبرنگار هفتهنامه افقکویر سعید ملکزاده رئیس اورژانس ۱۱۵ در رابطه با مأموریتهای اورژانس در هفته گذشته گفت: ۴۰ مورد مأموریت داشتیم که ۱۷ مورد تصادفی به بیمارستان انتقال پیدا کردند و ۲۱ مورد غیر تصادفی که ۱۶ مورد از آنها به بیمارستان منتقل شدند و ۵ مورد آنها تحت درمان سرپایی قرار گرفتند. همچنین ۲ مورد فوت در منزل داشتیم که توسط همکاران تأیید فوت شدند.
وی همچنین از مردم خواست تا با توجه به شروع سفرهای نوروزی اگر خسته و خوابآلودند رانندگی نکنند و همچنین کسانی که دارو مصرف میکنند قبل از رانندگی و سفر در مورد عوارض دارو با پزشک خود مشورت کنند تا خدای نکرده حین رانندگی مشکلی پیش نیاید.
” محمود ملاحیدری” مدیرعامل شرکت تعاونی اعتبار کارکنان سنگ آهن تعاونی اعتبار کارکنان شرکت سنگ آهن مرکزی ایران ایستاده در طوفان
به گزارش هفته نامه افق کویر؛ شرکت تعاونی