الگوی حجامت اسلامی برای حجامتگران(بخش اول)

. عزیزانی که می‌خواهند حجامت اسلامی انجام دهند این پست را به حجامتگر خود نشان داده و بگویند که حتما آنهارا اینطور که اینجا گفته می‌شود حجامت کنند.
*اوقات حجامت:
::حجامت نباید غیر از ۱۲ تا ۱۵ ماه قمری باشد مگر کسانی که دچار غلبه دم به نحوی باشند که نمی‌توانند تا ۱۲ ماه بعدی صبر کنند که تشخیص این به عهده طبیب اسلامی است.
::حجامت در شب جمعه تا شب شنبه و همچنین در شب سه شنبه تا شب چهارشنبه ممنوع است و خطر شدید مرگ برای آن گوشزد شده است.:بهترین اوقات هفته برای حجامت به ترتیب عبارتند از:
۱-پنج شنبه صبح تا ظهر
۲-دوشنبه عصر
۳-پنج شنبه ظهر تا شب
۴-دوشنبه صبح تا ظهر
۵-یکشنبه
۶-چهارشنبه عصر با اعتقاد به عدم ضرر به شیعیان
۷-چهارشنبه صبح تا ظهر با همان اعتقاد
۸-شنبه برای کسانی که کم خون یا ضعیف نیستند.:حجامت در ایام زیر از سال ممنوع است:
۱-از ۲۲ آذر تا ۲۳ دی
۲-از ۲۲ فروردین تا ۲۱ اردیبهشت در سالهای عادی و از ۲۳ فروردین تا ۲۲ اردیبهشت در سالهای کبیسه
۳-از ۲۲ خرداد تا ۲۱ تیر
۴-از ۲۱ مهر تا ۲۲ آبان
:بهترین وقت حجامت در طول سالهای عادی از ۲۲ اسفند و در طول سالهای کبیسه از ۲۳ اسفند شروع می‌شود و در هر دو حالت تا ۲۳ فروردین ادامه دارد
::در دوم و هفتم و نوزدهم هر ماه شمسی بهتر است از حجامت پرهیز شود:تمام ایامی که ذکر شد از شب قبل از آن روز یعنی از اذان مغرب روز قبل شروع می‌شود و تا اذان مغرب همان روز ادامه دارد. مثلا ۲۲ آذر یعنی از اذان مغرب روز ۲۱ آذر تا اذان مغرب روز ۲۲ آذر و همینطور ایام هفته و اوقات قمری.:اگر خون بر شخص هیجان کرد به حدی که شخص خوف ضرر جدی داشت نباید خیلی صبر کند بلکه اگر میتواند تا اولین وقت «صحیح» صبر کند و اگر بازهم نتوانست, در اولین وقت «ممکن» حجامت کند ولی اگر خون بر او چیره شد و به حالت «تبیغ» رسید اصلا صبر نکند بلکه حتی اگر شده با تیغ تنها هم خون خود را بریزد.

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

خاک را نتوانستیم برای خودمان نگه داریم

 به گزارش هفته نامه افق کویر، مراسم تودیع