او افزود: با توجه به ازدیاد عرضه دام در برابر تقاضا، قیمت در مقایسه با ماههای اخیر افت محسوسی داشته که این امر در بازار گوشت بی تاثیر نبوده است.
پوریان ادامه داد: آمارها نشان میدهد که در بخش دام سنگین با افزایش جمعیت دامی با وزن بالای ۵۰۰ کیلوگرم روبه رو هستیم و از آنجا که ترافیک دام زمینه را برای بیماریهای متعدد در بر دارد از این رو مسئولان امر باید راهکاری برای صادرات بیندیشند تا دامداران متضرر نشوند.
بیشتر بخوانید: استمرار روند کاهشی قیمت دام زنده در بازار/نرخ هر کیلو لاشه گوسفندی در فروشگاهها به ۷۹ هزار تومان رسید
به گفته این مقام مسئول بنا بر آخرین آمار حدود ۲۶۵ هزار راس گوساله با وزن بالایی ۶۰۰ کیلوگرم در دامداریها موجود است که این امر بسیار خطرناک است چرا که دیگر دامهایی که در مرز این وزن هستند، مشتری برای آنها در داخل وجود ندارد.
رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور با بیان اینکه در شرایط فعلی ۲۳۲ میلیون راس دام مولد سبک در کشور موجود است، بیان کرد: در فصل پاییز ۱۸ میلیون راس دیگر زایش خواهد کرد که با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی و احتمال دوقلو زایی با حجم انبوه دام در دامداریها رو به رو خواهیم شد که به سبب امکان انتقال بیماری باید تدابیری برای این امر اندیشیده شود.
پوریان قیمت کنونی هر کیلو دام سبک با وزن پایین را ۴۰ هزار تومان و با وزن بالا ۳۸ تا ۳۹ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت هر کیلو دام سبک با وزن پایین ۴۰۰ کیلوگرم ۲۷ تا ۲۸ هزارتومان و با وزن بالای ۴۰۰ کیلوگرم کمتر از ۲۵ هزار تومان است.
او ادامه داد: با توجه به شرایط مساعد عرضه و تولید دام مشکلی در بخش گوشت نداریم و با زایش دامهای پاییز انتظار میرود که قیمت گوشت به نرخ منطقی خود برسد.
رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور در پایان درباره آخرین وضعت واردات تصریح کرد: هم اکنون واردات در بخش منجمد و گرم گوسفندی و گوساله در حال انجام است که این موضوع تاثیر دو برابری در کاهش قیمت گوشت داخلی داشته است.