در مورد خوردن سیر با معده خالی نظرات متفاوتی وجود دارد. ممکن است شنیده باشید که افراد آن را به عنوان نسخه خانگی می دانند که تاثیر بسیار کمی دارد اما افراد زیادی هستند که به فواید سیر ایمان دارند. مطالعات نشان می دهد اگر سیر با معده خالی و ناشتا خورده شود، درست مثل یک آنتی بیوتیک طبیعی است. سیر حاوی الایسین است که اثر ضدباکتریایی قوی دارد و می تواند عفونت را درمان کند. خوردن سیر با شکم خالی برای پیش گیری و درمان بیماری های مختلف بسیار موثر است.
فواید و اثرات مثبت خوردن سیر به صورت ناشتا
آنتی بیوتیک طبیعی:
مطالعات نشان داده اند خوردن سیر با شکم خالی به عنوان آنتی بیوتیک قوی عمل می کند. این کار زمانی موثر است که قبل از صبحانه آن را بخورید چون باکتری ها در معرض قرار گرفتن هستند و نمی تواند از خود در برابرقدرت آن دفاع کند.
خوردن سیر برای کنترل فشار خون:
بسیاری از افرادی که مبتلا به فشار خون بالا هستند متوجه شده اند که سیر به تسکین برخی از علائم کمک می کند.
کنترل فشار خون با خوردن سیر به صورت ناشتا
خوردن سیر ناشتا مفید برای دل و روده:
به عملکرد مناسب کبد و مثانه کمک می کند و برای مشکلات شکم مانند اسهال موثر است. اشتها و هضم را تحریک و هم چنین به کنترل استرس کمک می کند که از اسید معده جلوگیری می کند و معمولا زمانی ترشح می شود که عصبی می شوید.
خوردن ناشتا سیر برای پاکسازی بدن:
سیر چنانچه در مطلب خواص سیر در سلامت نمناک گفته شد به عنوان یکی از قوی ترین مواد غذایی در نظر گرفته می شود که به تصفیه سموم بدن به عنوان داروی جایگزین کمک می کند. متخصصان این شاخه از داروها اصرار دارند که سیر آنقدر قوی است که می تواند انگل ها و کرم را از بین ببرد و از بیماری هایی مثل تیفوس، دیابت، افسردگی و برخی انواع سرطان جلوگیری کند.
مصرف ناشتا سیر برای تنفس:
سیر در پیش گیری و درمان سل، ذات الریه، زکام، برونشیت مزمن، گرفتگی ریوی، آسم و سیاه سرفه بسیار شگفتی دارد.
مصرف سیر به صورت ناشتا
مصرف ناشتا سیر برای هضم و کاهش وزن:
خوردن سیر صبح ناشتا باعث تحریک اشتها و هضم می شود. دستگاه گوارش روان در میان چیزهای دیگر نیز به کاهش وزن موثر کمک می کند. خوردن سیر خام نیز برای مشکلات شکم مانند اسهال موثر است.
خوردن سیر ناشتا برای تقویت سیستم ایمنی بدن:
سیر آنتی بیوتیک طبیعی قوی برای هر سنی در نظر گرفته شده است. اول از همه، نسخه ای برای تقویت سیستم ایمنی قوی است . در زمستان، این محصول به کودکان داده می شود تا از آن ها در برابر سرماخوردگی و آنفولانزا محافظت کنند. اگر صبح سیر را با شکم خالی بخورید، خواص دارویی و فواید آن به حداکثر می رسد.
مصرف سیر ناشتا برای درمان بیماریهای عصبی:
سیر برای درمان بیماری های مختلف مفید هستند. وقتی نوبت به مشکلات عصبی می رسد، آن ها یک استثنا نیستند. مطالعات نشان می دهند خوردن سیر با معده خالی درمانی موثر برای افرادی است که از مشکلات عصبی رنج می برند.
درمان بیماری های عصبی با مصرف سیر به صورت ناشتا
خوردن سیر ناشتا برای پاک سازی خون:
زمانی که صحبت از فواید خوردن سیر با شکم خالی می شود افراد نمی توانند ویژگی پاکسازی خون را در نظر نگیرد. اگر عادت به خوردن یک بوته سیر روزانه دارید میزان کلسترول بد در خون کاهش می یابد.
خوردن سیر ناشتا برای کنترل دیابت:
دیابت نوع ۲ در حال افزایش وگسترش است به خاطر سبک زندگی بی تحرک و عادات غذایی نادرست . سیر سطح قند خون را تنظیم می کند. مطالعه ای روی موش های دیابتی نشان داد کاهش گلوکز سرم (سطح قند خون)را در عرض ۷ هفته به میزان ۵۷ درصد کاهش داد – که فقط یک ماه و نیم است.
مصرف سیر ناشتا برای سلامت مغز:
سیر از مغز در برابر آسیب اکسیداتیو که منجر به بیماری های شناختی مانند آلزایمر می شود، محافظت می کند. با این حال ممکن است خود را از چنین بیماری هایی با خوردن سیر دور نگه دارید با این حال سیر می تواند به شما کمک کند با کم حافظگی مبارزه کنید – راهی مطمئن برای افزایش بهره وری در کار.
فواید خوردن سیر ناشتا برای مغز
نکات مهمی که در مصرف سیر به صورت ناشتا باید رعایت کنید:
این روشی است که می توانید روز خود را با سیر شروع کنید.
۱٫ مطمئن شوید سیر تازه است. به این دلیل که اگر سیر برای مدت طولانی نگه داری شود، ترکیبات الاسین به طور چشمگیری کاهش می یابد.
۲٫ اگر قسمتی از پوست سیر را کندید بقیه آن را در یخچال نگه دارید. آن ها خاصیت ضد باکتری دارند که با نشانه های بیماری مبارزه می کنند
۳٫ قطعه کوچکی از قسمتی که پوست کندید را بخورید. خوردن سیر بزرگ با شکم خالی می تواند برای سیستم بدنتان تکان دهنده باشد و باعث شود که بیمار شوید.
۴٫ سیر را با کمک یک لیوان آب قورت دهید . از آنجا که سیر مزه تندی دارد، جویدن آن ممکن است کمی ناخوشایند باشد. توصیه می شود که یک تکه کوچک ازآن را با آب قورت دهید. شروع روز با آب ولرم می تواند متابولیسم را نیز شروع کند.