تولید سنگ‌آهن از مرز ۳۳ میلیون تن گذشت

گزارشی از عملکرد ماهانه شرکت‌های سنگ‌آهنی در مدت ۷ماهه نخست امسال منتشر شد که بر اساس آن میزان تولید سنگ‌آهن در کشور از مرز ۳۳ میلیون تن گذشت و بیشترین سنگ‌آهن تولید شده توسط شرکت گهرزمین و به میزان ۱۳میلیون و ۸۳۶هزارو۸۲۳تن بوده است.

به گزارش ایراسین، بر اساس جداول منتشر شده از سوی ایمیدرو، شرکت اپال پارسیان سنگان در مدت ۷ماهه نخست امسال در آنومالی شمالی بافق در زمینه استخراج موفق شده است رقم ۷۳۲,۲۷۲تن را ثبت کند؛ همچنین طبق این آمار تولیدی برای سنگ آهن این شرکت ثبت نشده است.

شرکت سنگ آهن جلال آباد نیز در مدت ۷ماهه اول ۹۹ موفق شده است در بخش استخراج رقم ۲میلیون و ۸۸۵میلیون و ۳۷۲تن را ثبت و سنگ آهن نیز به میزان ۲۴۷,۲۱۶تن تولید کند.

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان سنگ آهن در کشور به شمار می آید. سنگ آهن چادرملو از ابتدای سال ۹۹ تا انتهای مهرماه امسال در زمینه استخراج رقم ۸میلیون و ۶۹۴هزارو ۷۲۱تن را ثبت کرده و میزان تولید سنگ آهن این شرکت معدنی نیز طی مدت یادشده برابر با ۶میلیون و ۷۵۷هزارو۵۸۷تن بوده است.

شرکت بعدی که در این جدول آماری به آن پرداخته شده، سنگ آهن سیرجان ۲ است که در این شرکت میزان استخراج صورت گرفته برابر با ۱میلیون و۹۳۱هزارو ۶۴۲تن بوده و تولیدی در زمینه سنگ آهن نداشته است.

شرکت سنگ‌آهن مرکزی نیز که از آن به عنوان یکی از تولیدکنندگان سنگ آهن قدیمی در کشور یاد می شود در مدت ۷ماهه نخست امسال در زمینه استخراج سنگ آهن عدد یک‌میلیون و ۷۸۴هزارو۶۷۹تن را ثبت کرده و تولید سنگ آهن این شرکت نیز طی مدت یادشده برابر با ۲میلیون و ۶۷۶هزارو۲۴۳تن بوده است.

سنگ آهن میشدوان که متعلق به مجتمع سنگ آهن فلات مرکزی ایران است در ۷ماهه اول امسال در زمینه استخراج رقم ۲۷۴,۲۴۴تن را ثبت کرده و تولیدی از سنگ آهن توسط این معدن به ثبت نرسیده است.

شرکت توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه و شرکت گسترش صنایع و معادن ماهان نیز هر دو در مدت ۷ماهه اول امسال در زمینه استخراج برای سنگ آهن فعالیت داشتند و تولیدی برای سنگ آهن توسط این دو شرکت ثبت نشده است؛ لازم به ذکر است میزان استخراج برای توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه برابر با ۱میلیون و ۶۵۶هزارو ۳۰۱تن و برای  گسترش صنایع و معادن ماهان نیز یک میلیون و ۲۳۳هزارو۱۰۵تن بوده است.

شرکت معدنی و صنعتی گلگهر که از بزرگترین تولیدکننده های سنگ آهن در کشور به شمار می آید و در حال تلاش برای تکمیل زنجیره تولید فولاد است در مدت ۷ماهه اول امسال موفق شده در زمینه استخراج عدد ۵میلیون و ۲۱۵هزارو۲۸۰تن را ثبت کند و تولید سنگ آهن را به ۹میلیون و ۵۶۵هزارو۹۶۰تن برساند.

شرکت توسعه صنعتی و معدنی صبانور نیز که در حوزه تولید مواد اولیه زنجیره فولاد فعال است از ابتدای فروردین ۹۹ تا انتهای مهرماه امسال در زمینه استخراج توانسته عدد ۱میلیون و ۹۸۶هزارو۱۷۶تن را ثبت کند اما تولیدی در زمینه سنگ آهن نداشته است.

شرکت گهرزمین نیز مانند دیگر شرکت معدنی واقع در استان کرمان یعنی گلگهر در زمینه تولید سنگ آهن پیشتاز بوده و توانسته در این مدت ۷ماهه ۱۳میلیون و ۸۳۶هزارو ۸۲۳تن سنگ آهن تولید کند. میزان استخراج انجام شده در این مدت نیز ۸میلیون و ۴۳۸هزارو۳۸۴تن بوده است.

مجتمع سنگ آهن سنگان که از آن به عنوان عسلویه معدنی ایران نام برده می‌شود در ۷ماهه اول امسال توانسته در بخش استخراج از معادن این مجتمع عدد ۷میلیون و ۳۵۷هزارو۲۵۶تن را ثبت کند.

مجتمع معادن سنگ آهن فلات مرکزی (چاه گز) در مدت ۷ماهه اول امسال میزان استخراج صورت گرفته برابر با ۵۲۷,۵۴۲تن بوده و میزان تولید سنگ آهن ثبت شده برای این مجتمع به میزان ۳۵۲,۳۹۲تن بوده است.

در مجموع می‌توان گفت میزان استخراج صورت گرفته در شرکت‌های سنگ آهنی کشور در مدت ۷ماهه ۹۹ به میزان ۴۲میلیون و ۷۱۶هزارو۹۷۴تن بوده و سنگ آهن تولید شده به ۳۳میلیون و ۴۳۶هزارو۲۲۰ تن رسیده است.

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

خاک را نتوانستیم برای خودمان نگه داریم

 به گزارش هفته نامه افق کویر، مراسم تودیع