به گزارش هفته نامه افق کویر، پنجم جمادی الاول، سالروز ولادت بانوی بزرگ اسلام، اسوه صبر و ایمان حضرت زینب کبری (س) است که به پاسداشت مقاومت، ایثار و پایداری این بانوی بزرگوار در مصیبت های کربلا به عنوان روز پرستار نامگذاری شده تا بهانه ای باشد برای قدردانی از زحمات پرستاران کوشا و ساعی این دیار.
به همین بهانه گفتگویی با یکی از پرستاران اورژانس سنگ آهن ترتیب داده ایم که در ادامه می خوانیم؛
افق کویر: لطفاً خودتان را معرفی کنید و از سابقه کاریتان بگویید:
حمیدرضا بهروان فر، کارشناس پرستاری هستم. حدود ۲۰ سال مشغول به کار در اورژانس سنگ آهن می باشم.
افق کویر: شغل پرستاری را با چه انگیزه ای انتخاب کردید؟
در ابتدا و هنگام آزمون کنکور به رشته پرستاری و ورود به دانشگاه علوم پزشکی علاقه داشتم که با شروع به کار در این رشته احساس رضایت مندی من هم بیشتر شد.
افق کویر: لطفاً توضیحاتی درمورد مشکلات خود در این حرفه بدهید:
حرفه من و همکارانم معمولاً چون ارتباط مستقیم با فرد بیمار دارد، هم در وحله اول کار ما کاهش درد و رنج بیمار و در بعضی موارد نجات بیمار و همچنین حمایتهای روانی هست و هم از لحاظ طیف وسیع بیماریها و راههای مختلف، درمان یکی از مشاغل سخت به شمار می آید؛ البته بدون عشق به همنوع و انگیزه لازم، ماندن در این شغل بسیار طاقت فرسا می شود.
افق کویر: اگر شغل پرستاری انتخاب نمی کردید چه شغلی را انتخاب می کردید؟
اگر همان شور و شوق و نیروی جوانی را داشتم دوباره و صدالبته با جدیت فراوانتر این شغل را تاحد امکان برای ادامه تحصیل انتخاب می کردم، ولی با شرایط الآن و سن و سالی که از بنده گذشته شاید حرفه دیگری مثل سرآشپزی را انتخاب می کردم.
افق کویر: بهترین و بدترین خاطره دوران پرستاری چیست؟
بهترین خاطره چهره آرام گرفته بیماران بعد از مراجعه به ما، لبخند رضایت آنها و از همه مهمتر دعای خیرشان است؛ متأسفانه بدترین خاطره، ادامه دار شدن درد بیماران و یا خدای نکرده فوت بیمار هنگامی که مسئولیت او با ما می باشد.
افق کویر: آیا خودتان درگیر بیماری کرونا شدید یا خیر؟! اگر درگیر شدید از روند بیماری و درمان خودتان توضیح دهید؟
بله! چون از کادر درمان آمبولانس مسئول اعزام بیماران به یزد (آنکال) بخصوص بیماران کرونایی هستم؛ متأسفانه اوایل مرداد ماه امسال درگیر بیماری کرونا شدم که در ابتدا با سرفه و تب و بعداً بانفس تنگی و مشکل گوارشی همراه بود، حتی عوارض آن مثل سرفه حدود دو ماه ادامه داشت.
افق کویر:چه در خواستی از مسئولین و مردم دارید:
از مسئولین محترم شهر در رابطه با بیماری کرونا می خواهم بیشتر در کنار مردم باشند و تاحد امکان تسهیلات لازم و کار آمدتری هم برای شغل شهروندان و هم زندگی آنها در اختیارشان بگذارند.
افق کویر: چه توصیه ای به شهروندان دارید؟
از مردم محترم و همشهریان عزیز می خواهم با محدود کردن رفت و آمدهای خانوادگی و غیرضرور، بهترین الگو برای رعایت کردن مسائل بهداشتی کرونایی برای یکدیگر باشند تا هم جان عزیزانشان به خطر نیافتد و هم کمک بسیار بزرگی به کادر درمان چه در بیمارستان و مراکز بهداشتی وچه در بهداری شبانه روزی آهنشهر که با جان ودل مشغول به خدمت هستند شود.
افق کویر: صحبت پایانی:
همکاران من در بهداری آهنشهر، معدن چغارت،سه چاهون و اورژانس گندله، متأسفانه یک ریال مشخصاً به عنوان کمک و حق الزحمه کرونا از هیچ مسئولی دریافت نکردند. این نکته نیز قابل عرض هست که بهداری آهنشهر به علت رایگان بودن ویزیت پزشک و خدماتی که ارائه می دهد و به زعم بعضی بیماران به علت تمیز تر بودن محیط بهداری، در این چند ماه یکی از شلوغ ترین مراکز درمانی در وضعیت و شرایط بیماری کرونا بوده که صد افسوس کار و زحمت همکارانم چند برابر شده که با جان و دل از هیچ کمکی دریغ نکردند و افتخار می کنند باری از دوش مردم و همچنین همکارانشان در بیمارستان برداشته اند و برمی دارند، ولی دریغ از یک خسته نباشید خشک وخالی و یا با یک هدیه کوچک مالی و معنوی مسئولین شهر و کسانیکه خود را مدیون کادر درمان می دانند؛ امیدوارم هرچه زودتر شاهد درمان یا ساخت واکسن برای بیماری کرونا باشیم تا هموطنان عزیزم و مردم کل جهان از شر این ویروس خلاص شوند.
اکرم عباسی|