کارهای نیمه تمام در محلات بافق

به گزارش هفته نامه افق کویر، با توجه به مشکلات و درخواست تعدادی از اهالی خیابان عدالت و فرهنگ؛ خبرنگاران ما، جهت تهیه گزارش به آن مکان رفته و با آنها به گفتگو پرداختند:
در ابتدا به سراغ یکی از کسبه شاغل در خیابان عدالت رفتیم که وی تمایل به معرفی خود نداشت و گفت: نمای شهر با وجود تیرهای برق بتونی و  چوبی ظاهر مناسبی ندارد. روشنایی کم  و خط کشی معابر در این خیابان از بین رفته است.
“سعید رضائیان ” یکی از اهالی ساکن در خیابان عدالت بیان داشت: این خیابان به علت وجود ۲ ارگان همیشه شلوغ و تردد خودروها بسیار زیاد است. همچنین مشکل پارک خودرو حتی بصورت کنارهم معضلی دیگر است.
“حسنعلی سمیعی” در خصوص عدالت فرعی ۱۰ اعلام کرد: چند شب متوالی  برق  این فرعی قطع است.
“مریم عباسی” بانوی ساکن در خیابان عدالت گفت: سطل زباله در این محل بسیار کم است و برخی افراد زباله ها را در کوچه می گذارند . کوچه ها  با پاره شدن کیسه های زباله کثیف و بوی نامطبوع محله را فرا می گیرد. البته پاکبانان جهت نظافت اقدام می نمایند.
وی افزود: کاشت درخت در فرعی عدالت ۱۱ وجود ندارد و سرشار از علف و خار است.
“مسعود شکوهی” در خصوص ساماندهی مسیر مقابل مغازه اش تصریح کرد: مسیر مقابل مغازه بنده؛ خاکی بوده که پس از پیگیری ۶ماهه موزاییک شد. آسفالت فرعی ما نیاز به ترمیم دارد.
“حسن تقوی”  بیان داشت:  بعد از گذشت بیست سال مسیر این خیابان موزاییک شده و متاسفانه شیب به سمت منازل است و آب کنار دیوار جاری می شود.
وی افزود: سرعت گیر به خودروها آسیب وارد می کند و ماشین های سنگین؛ صدای بسیار زیادی دارد.
تقوی تصریح کرد: دارالقرآن در این خیابان در حال احداث است که به حال خود رها شده و نخاله های بسیاری در این محل ریخته شده و متاسفانه گودال بدون حفاظ حفر شده است.
“پروین فتاحی فر” گفت: قبلا آب باران زیاد وارد خانه می شد و باید پشت درب چیزی می گذاشتیم که آب داخل نیاید. بخاطر مسکن مهر زیاد شلوغ شده ولی کامیون زیاد نیست، کامیون را اینجا می گذارند و صبح زود می روند.
وی از بوی بد فاضلاب مسکن مهر گفت: بوی فاضلاب خیلی زیاد است که بعضی از شب ها نمی توانیم درب پنچره ها را باز بگذاریم، زباله ها به موقع جمع آوری می شود اصلی ترین مشکل خیابان عدالت چهار راه که خیلی خطر دارد و قانون رعایت نمی شود.
در ادامه خبرنگاران این هفته نامه به خیابان فرهنگ رفته و با اهالی به صحبت پرداختند.
“جواد خالقدادی” بیان داشت: سطل زباله در خیابان فرهنگ وجود ندارد. لامپ تیرهای برق سوخته و یا شکسته است حتی درختکاری باید توسط ساکنین انجام شود.
“مجتبی و یاسین زارع زاده” از اهالی خیابان فرهنگ  در خصوص روشنایی  بیان داشت:  تمامی لامپ ها خاموش  و یا سوخته است.
زارع زاده تصریح کرد: آسفالت کوچه  ها نیاز به ترمیم دارد و مردم زباله ها را در زمین های بایر انداخته و سگ های ولگرد در این محله بسیار هستند.
“وحید فخر” دیگر  ساکنی از خیابان فرهنگ گفت: کوچه ها، آسفالت مناسبی ندارد باران که می آید آب در وسط کوچه ها جمع می شود.
وی ادامه داد:  چهار راه فرهنگ نیاز به دست انداز دارسرعت گیر دارد.  فاصله برای تیرهای برق جهت روشنایی رعایت نشده است. فاصله های تیر برق از ۵۰ متر به فاصله حتی ۱۰۰ متری  نصب شده است.
دیگر شهروندی به نام ” احمد بخشی” بیان کرد: نقاطی که برای گاز و آّب حفر شده؛ گودال هایی ایجاد شده و هیچ شخصی اقدام به ترمیم نمی کند.
وی افزود:  تیر برق و چراغ های قدیمی برای ۴۰ سال پیش است و فقط پایین تیر برق ها را محکم تر شده است.
در ادامه شهروندی که تمایل به معرفی خود نداشت و گفت: زمان موزاییک کردن پیاده روها  دوغ آب می ریزند و سپس ۲ماه بعد برای ادامه کار  می آیند.
وی گفت:  باغچه های  درب منازل را  برای درختکاری  اقدام شده  اما یکسال میگذرد که نهال ها را برای کاشت نمی آورند
در ادامه با ” سیدعلی نوروززاده” شهردار بافق در خصوص مشکلات موجود در خیابان فرهنگ گفتگویی انجام شد.
وی در رابطه با  تیرهای برق بتونی و  چوبی  گفت: روشنایی معابر به عهده مدیریت برق شهرستان می باشد. خط کشی این معبر هم در دستور کار شهرداری قرار دارد.
نوروززاده در زمینه  نظافت این خیابان اعلام کرد: به شهروندان عزیز توصیه می گردد طبق برنامه زمانی اعلام شده (ساعت ۲۱) زباله های جمع آوری شده را درب منزل قرار دهند.
شهرداربافق گفت:جهت گذاشتن حفاظ برای گود زمین دارالقران، این موضوع در حال بررسی و انجام کار می باشد.
وی با اشاره به سرعتکاه ها بیان داشت: نصب سرعتکاه ها در سطح شهر جهت حفظ امنیت شهروندان و صرفا با تصمیم شورای ترافیک صورت می گیرد.
سیدعلی نوروززاده  در خصوص اجرای پروژه موزائیک معابر خاطر نشان کرد: جهت اجرای اصولی قطعا نیاز به زمان دارد. برای مثال بعد از شفته ریزی نیاز به مدت زمان لازم جهت خشک شدن آن می باشد یا بعد از بتن ریزی نیاز به آبدهی چندین نوبته بتن است که انجام این پروسه نیاز به زمان می باشد.
وی جهت  درختکاری  در محلات تصریح کرد: طبق برنامه ی زمان بندی شده در فصل درختکاری اقدام می شود.

سارا شفیعی

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

نکات کاربردی

-۱ مالکیت طلا در طلاق مالکیت طلا در