آینده سازان انقلاب اسلامی همین نوجوانان و جوانان هستند

در هفته اخیر؛ برخی از دانش آموزان پایه نهم و دوازدهم، خواستار لغو امتحانات خود بصورت حضوری شدند.این عده قصد داشتند تا با حضور در مدیریت آموزش و پرورش مراتب اعتراض خود را به این تصمیم وزارت آموزش و پرورش اعلام دارند که متاسفانه از ورود آنها به اداره آموزش و پرورش ممانعت به عمل آمد. صرف نظر از چگونگی جلوگیری آنها؛ این نکته حائز اهمیت است که مسئولان و مدیران باید وقتی را برای افراد مجموعه تحت مدیریت خود داشته باشند؛ به ویژه این نوجوانان و جوانان که در برهه ایی خاص از زندگی به سر می برند! در نتیجه شنیدن صحبت ها و بیان دیدگاه‌های آنان در جهت ارج نهادن به نظرات آنها بسیار مهم است؛چرا که به فرموده امام راحل (ره ) آینده سازان مملکت اسلامی این نوجوانان و جوانان خواهند بود. بنیانگذار انقلاب اسلامی در جایی دیگر فرموده اند: «دوره مدارس، مهم تر از دانشگاه است؛ زیرا رشد عقلی بچه ها در این دوره شکل می گیرد و دانشگاه دیر است و از طرف دیگر معلمان متعهد و مهذب باشند.»
همچمنین از قول آیت ا… ناصری نقل شده است که «امام(ره) به کودکان و نوجوانان خیلی امید داشتند که آینده‌سازان انقلاب باشند و اخلاق و رفتار و علم‌شان باعث تقویت انقلاب شود. امام تأکید داشتند که کودکان تربیت اسلامی و الهی شوند.» (تسنیم)
حرف دانش آموزان؛ این است در دوره ایی که بیماری کرونا عالمگیر شده و تبدیل به یک بلای قرن شده و تمامی شئونات زندگی آدمی را حتی تعلیم و تعلم را تحت سیطره خود درآورده و نیز آموزش های معلمین بصورت مجازی برگزار می‌شود؛
چرا امتحانات آنها باید بصورت حضوری برگزار شود! این امر به دور از عقل و منطق خواهد بود؛زمانی امتحانات باید بصورت حضوری برگزار شود که آموزش ها هم حضوری بوده باشد! در این صورت هست که حق مطلب ادا شده و بهانه ایی بدست کسی نخواهد افتاد؛ بطور حتم تکنولوژی آموزشی آنقدر وسیع و فراگیر شده که می توان راه های تقلب را جلوگیری کند.استفاده از وب کم یا میکروفون خود دلیلی هست که می توانند مسئولین آموزش و پرورش به آن توجه کرده تا شائبه تقلب را از بین ببرند.
حال به نظر می رسد گفتمان با دانش آموزان و ملاقات مدیران با آنها مسئله مهمی خواهد بود،زیرا مدیریت کشور در آینده به دست همین جوانان خواهد بود. پس اگر به آنها اهمیت داده نشود بطورمسلم این رویه برای آنها امری ثابت خواهد شد که در آینده نیز این روش برای آنها سر لوحه قرار داده شود و آنها نیز میل ندارند تا دیدگاه مجموعه تحت مدیریت خود را بشنوند و با روشی غیر از گفتگو موضوع مورد مناقشه را حل کرده و سوء تفاهم ها به کناری برود. در صورت تداوم این نگرش حاکم بر فضای آموزشی کشور، این مسئله برای آینده کشور به صلاح نخواهد بود و جز پرونده سازی برای دانش آموزان عوایدی حاصل نخواهد داشت.امید است تا مدیران آموزشی کشور و به تبع استان و شهرستان تغییر رویه داده و با سرمایه های انسانی کشور با احترام و متانت رفتار کرده تا مفهموم شنیدن حرف مقابل به یک منش تبدیل شود. ان شاا…

محمد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌حسین تشکری بافقی
صاحب‌امتیاز و مد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یرمسئول

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

رییس پلیس راهور شهرستان بافق بزرگترین معضل شهرستان بافق موتور سوارانی که هنوز به سن قانونی نرسیده اند

 به گزارش هفته نامه افق کویر؛ نیاز به