به گزارش خبرنگار افق کویر، صبح دوشنبه ،۲۲ شهریور “اصغر ریاضتی ” مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد با حضور در اداره آبفای شهرستان بافق ساعاتی را پاسخگوی سوالات و درخواست های مردمی بود؛ در این باره گزارشی تهیه شده است؛ که به اطلاع خوانندگان گرامیمی رسد:
چهارسال پیگیر ۲۰متر لوله هستم
ابتدا با ” منیژه مرشدزاده ” یکی از مراجعین به اداره آبفا به صحبت پرداختیم که وی هدف از مراجعه خود را اینگونه گفت: چهار سال پیگیر برای ۲۰ متر لوله هستم. تمام همسایه ها آب لولهکشی دارند و فقط منزل فرزندم آب لوله کشی ندارد! خانه ۲۰۰ متر و پشت رستوران علمدار واقع شده است.
منزلی مسکونی
بدون آب
وی افزود: آب را برای زندگی و شرب لازم داریم؛ ولی از همسایه ها با شلنگ آب گرفتهایم، تمام همسایه آب دارند و مشکلی هم نیست؛ اما کوچه بن بست را لوله نمیدهند و اداره ابفا می گوید: چون فقط شما هستید لوله آب به شما تعلق نمی گیرد.
مرشدزاده تصریح کرد: حتی حاضریم هزینه را خود بپردازیم؛ ولی اداره آبفا قبول نمی کند. در این دیدار که به مدیرکل مشکل را گفتم؛ وی پاسخ داد: بررسی کنند و به ما خط لوله آب بدهند.
آب شرب داخل
لوله ها نیست!
ارباب رجوع بعدی خود را طالعی معرفی کرد و گفت: زمین موروثی در مزرعه حجت آباد با نیم ساعت آب کشاورزی دارم. مزرعه ما لوله کشی آب شده است؛ ولی آب شرب داخل لوله ها نیست!
روستای حسن آباد
آب ندارد
سپس تفکری و تعدادی دیگر کشاورز از روستای حسن آباد از نبود لوله کشی و عدم وجود آب شرب در این منطقه که افراد زیادی تردد و زندگی میکنند؛ به صحبت پرداخت و افزود: بیست حلقه چاه که قریب به ۳۰نفر در هر یک از این چاه ها زندگی می کنند و متاسفانه آب لوله کشی و سالم وجود ندارد.
در بازدیدهای اداری تصمیم گرفتم؛
با مردم شخصاً ارتباط
برقرار کنم
پس از صحبت های برخی از ارباب رجوعان، اصغر ریاضتی، مدیرعامل آبفای استان یزد هدف از آمدن به بافق را اینگونه مطرح کرد و گفت: موضوع بازدید ادارات شهرها جزء برنامه کاری من بود؛ و بیشتر به موضوعات کاری با همکاران در این بازدیدها مطرح می گردید؛ تا از یک الی دو ماه گذشته در بازدید از ادارات و جلسات با همکاران، با توجه و مشاهده حضور مراجعه کنندگان، پس از بررسی به این نتیجه رسیدم تا شخصا ارتباط بیشتری با مردم داشته باشم.
هر آنچه در توان ما باشد
قابل حل است
وی افزود: خوشبختانه از شهرستان بافق این اقدام را آغاز نمودم و بازخورد خوبی داشت.اگر موفق شوم و برخی شهرها را همچنین پایش مردمی داشته باشم مسائل و مشکلات مردم بیشتر حل میشود و هر آنچه در توان ما باشد قابل حل است.
بعضی از مناطق هادی
محدودیت دارد
ریاضتی با بیان اینکه الحمدا… در این برنامه ۲ مشکل قابل بررسی بود! اظهار کرد: محدوده روستاییان منطقه هادی بناهای در حال احداث بود و برای ما بعضی از مناطق هادی محدودیت دارد و اختلافات بین مردم که چرا بقیه ساخته اند و الان این برنامهها پیش آمده است.
مدیرعامل آبفا ادامه داد: خارج از محدوده شهر به بخش مسکونی نمیتوان مجوز داد، قرار است پیگیری انجام و به نحوی نباشد که خارج از سیاست ها و حاکمیت دولت باشد.
وی افزود: باید با فرماندار شهرستان و همکاران هماهنگی شود و بازخورد آن را در بافق و اگر نیاز است در سطح استان پیشنهادی بدهیم و مسائل و مشکلات مردم را حل کنیم.
آیا حسن آباد
روستا است؟!
وی در خصوص مشکل اهالی روستای حسنآباد اذعان داشت: از آنها خواستیم نامه بیاورند تا مشخص شود این روستا در محدوده طرح هادی هست یا خارج؛ و مسکونی یا غیر مسکونی است!این مسئله برای ما گنگ بوده و قرار است با مجموعه فرمانداری بررسی شود.
ریاضتی با اشاره به اینکه اگر چاه های کشاورزی در محدوده طرح هادی باشد باید از مرجعی به ما اطلاع بدهند؛ چون در این سایت این روستا شناخته شده نیست و فقط خانه کارگری دارند؛ توضیح داد: اگر اینگونه بخواهیم پیش ببریم با طرح، تناقض دارد و ما هم هنوز نتیجه نگرفته ایم ،باید بررسی بیشتر شود و نباید برنامه ها برخلاف طرحها باشد.
درخواست انشعاب آب بیشترین درخواست ارباب رجوعان
در ادامه “جواد فلاح” رییس اداره آبفا شهرستان بافق گفت: در این دیدار قریب به ۳۰ الی ۴۰ نفر مراجعه داشته؛ و اکثریت درخواست انشعاب آب داشتند؛ که با همگی موافقت شده است.
نمی توانیم خارجاز محدوده خدمات دهیم؛
بقیه در گذشته گرفته اند
وی در بحث مشکل بی آبی منزل مسکونی پشت هتل علمدار خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم خارج از محدوده خدمات بدهیم؛ نامه ای از فرمانداری بیاورند که موقت و با تعهد به آنها آب بدهیم بقیه همسایه ها در گذشته آب گرفته اند.
فلاح در پاسخ به مشکل روستای حجت آبادگفت:درخواست مسکونی دارند و با درخواست مسکونی آب نمی دهیم.
باید از طریق اداره جهاد کشاورزی
پیگیری کنند
وی پیرامون مشکل بی آبی روستای حسن آباد که ۲۰حلقه چاه داراست و خانواده های زیادی در آن منطقه به کارگری و زندگی مشغول هستند؛ اعلام کرد: خود روستای حسن آباد مشکلی ندارد، چاه های اطراف حسن آباد مزارع کشاورزی است و روستا نیست، متولی تامین آب آنجا آب و فاضلاب نیست، باید از طریق اداره جهاد کشاورزی پیگیری کنند.
می توانیم آبرسانی سیار
داشته باشیم
وی افزود: میتوانیم آبرسانی سیار داشته باشیم، نزدیک ۴۰، ۵۰ کیلومتر شبکه نیاز است، آب باید از مبارکه خط انتقال جدا داشته باشد تا به آنجا برسد؛ که هم هزینه و هم بر آب شهر تاثیر می گذارد.
حسن آباد اگر به عنوان روستا شناخته شود
رییس آبفا بافق با بیان اینکه کد ردیف اعتباری به ما نمی دهند و سازمان مدیریت بازدید میکند؛ عنوان کرد: حسن آباد روستا نیست اگر کد و جمعیت داشته باشد و طرح هادی باشد و به عنوان روستا شناخته شود؛ میتوانیم پیگیری کنیم.
الهام نصیرزاده|