محمد علی آخوندی، عضو شورای اسلامی شهر بافق با اشاره به مشکلات فرهنگی شهر گفت:سازمان تبلیغات،اداره فرهنگ و نهاد امام جمعه پاسخگو باشند

 به گزارش هفته نامه افق کویر، نشست پرسش و پاسخ اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار بافق با برخی از اهالی محله فخریه در روز چهارشنبه ۱۸ خردادماه سال جاری ، در محل تکیه امام حسن مجتبی(ع) برگزار گردید.
این نشست پس از نماز مغرب و عشاء با حضور تنی چند از اهالی آغاز شد، برخی از ساکنین به صورت شفاهی و برخی دیگر به صورت کتبی پرسش های خود را مطرح کردند.

۱۱ محله اصلی
و ۳۷ اصلی فرعی
در ابتدای این نشست شهردار بافق به بیان پاره ای از اقدامات انجام شده برای مجموعه شهر و محله فخریه پرداخت و گفت: شهرداری برنامه پنج ساله به شورای شهر ارائه کرده است در این برنامه، شهر بافق۱۱ محله اصلی و ۳۷ اصلی فرعی دارد، برای هر محله نیازها گفته شده است و کارشناسان شهرداری زحمت را متقبل شده و قاعدتاً بخشی از این نیازها، خواسته‌هایی هست که شهروندان دارند.
وی افزود: با توجه به اینکه هر فردی دوست دارد محله ای آباد با شرایط بهتر داشته باشد، مطالبه گری برای کل شهر انجام می گیرد.

بلوار آزادگان اصل موضوع آن در شورای عالی استان پذیرفته شده است
وی با بیان اینکه تنها بلواری که در طرح تفضیلی و جامع قبلی اضافه شده، بلوار آزادگان است،باید در طرح جامع مصوب و بعد از آن در طرح تفضیلی جزییات دقیق آن اجرا شود، تصریح کرد: بلوار آزادگان اصل موضوع آن در شورای عالی استان پذیرفته شده است.
وی با بیان اینکه بلوار آزادگان اولین بلوار ۴۵ متری احداث شده است،گفت: برای این بلوار فضای پیاده رو، دوچرخه سواری و…در نظر گرفته شده است.
نوروززاده افزود: برای آزاد سازی این بلوار زمین های دولتی، کارخانه یخ، باربری، زمین های مسکونی که در مسیر این بلوار می باشد با قیمت قابل توجه ای خریداری شده است.
وی ادامه داد: بلوار کشاورز یکی از مهمترین بلوارهای شهر بوده که به کنار گذرشمالی متصل می شود، بحث بهسازی کل بلوار و آبگرفتگی آن رفع گردید.
وی اظهار داشت: برای فضای سبز بلوار کشاورز ۷ کیلومتر انتقال آب انجام شده است تا فضای سبز داشته باشیم، بخشی از درخت ها کاشته شده و بخشی تا آخر سال انجام می شود.
شهردار بافق با بیان اینکه روشنایی معابر از میدان زکات تا میدان فاطمیه(س) با مشارکت اداره برق روشنایی آن انجام شده است، افزود: روشنایی بلوار فخریه به اداره برق استان نیز ابلاغ شده تا از میدان بهارستان تا میدان فاطمیه روشنایی آن انجام شود.
سپس نوروزاده در مورد طرح باغ ایرانی در ابتدای بلوار باقرآباد گفت: باغ ایرانی در متراژ ۲۸ هزار متر ارائه شده بود، ولی از آنجایی که یک طرح شهرستانی و فراشهرستانی است، متراژ آن از ۲۸ هزار مترمربع به ۷۰ هزار مترمربع افزایش یافت.
نوروززاده تصریح کرد: علاوه بر این در کنار باغ ایرانی بزرگترین مجموعه زورخانه پهلوانی در آینده انجام خواهد شد، تالار برای عروسی، مجموعه آب درمانی و سینما در این طرح در نظر گرفته شده است.
در ادامه اعضای شورای شهر و شهردار به پرسش های مطرح شده از سوی ساکنین محله فخریه پاسخ دادند.
نوروز زاده در پاسخ به این پرسش که “برخی از کوچه های محله فخریه به درستی نامگذاری نشده و برای آدرس دهی با مشکل روبرو هستیم؛” عنوان کرد: برای نام گذاری حتماً اعلام کنید کدام کوچه نام گذاری نشده است.

شهروندان مشکلات خود را در سامانه شهری ثبت نمایند
وی افزود: برای پیگیری مشکلاتی از قبیل نام گذاری کوچه ها و… شهروندان می توانند مشکلات خود را در سامانه شهری شهرداری که به تازگی راه اندازی شده، ثبت نمایند، بعد از مدت قانونی سامانه شهری پاسخ می دهد که این درخواست “انجام شده”،” یا در دستور کار شهرداری قرار دارد”،”یا در دستور کار شهرداری نیست.”
شهردار بافق در پاسخ به این پرسش که “برخی از خاکبرداری های ناشی از حفاری برای فاضلاب شهری در سطح معابر جمع آوری نگردیده است”،گفت: شهرداری به شرکت مربوطه اخطار لازم را داده، در صورتی که جمع آوری نگردد، توسط نیروهای شهرداری جمع آوری و از شرکت مربوطه هزینه دریافت می گردد.

افت فشار آب در جاده باقرآباد وظیفه اداره آب و فاضلاب است
نوروز زاده در پاسخ به این پرسش که “فشارآب در جاده باقرآباد با توجه به ازدحام جمعیت بسیار کم می باشد”، افزود: بحث افت فشار آب وظیفه اداره آب و فاضلاب است که از طریق اداره آب و فاضلاب باید پیگیری شود و شورای اسلامی نیز پیگیر این موضوع خواهد شد.
وی در پاسخ به این پرسش که “قبل از برگزاری انتخابات شورای اسلامی شهر، کوچه امام حسن مجتبی(ع) آسفالت گردید، ولی بلافاصله کنده کاری ها در این منطقه شروع شده است؛” تصریح کرد: در مورد بحث آسفالت شهر، شهرداری بعد از اتمام کار فاضلاب شهری معابر را آسفالت می کند؛ اما با توجه به اینکه بخشی از کار فاضلاب شهری در انتهای کوچه امام حسن مجتبی(ع) باقی مانده است؛ آسفالت ورودی این کوچه به قدری خراب بود، اگر شهرداری می خواست صبر کند، باید حداقل دو سال اهالی این منطقه با وضعیت نامناسب آسفالت می ساختند؛ بنابراین تصمیم گرفته شد که ابتدای کوچه امام حسن مجتبی(ع) آسفالت گردد.
محله فخریه همیشه بالاترین مشارکت را در انتخابات اعضای شورای اسلامی شهر داشته است
شهردا بافق در پاسخ به این پرسش مطرح شده از سوی”جواد ابراهیمی” یکی از حضار داخل جلسه” با توجه به اینکه “محله فخریه” همیشه بالاترین مشارکت را در انتخابات اعضای شورای اسلامی شهر داشته است و بالاترین رأی شورا را “سردارآخوندی”،” محمد رنجبر” و” اصغر رنجبر” از محله فخریه داشته اند؛ چرا این محله همیشه مورد کم توجه ای قرار گرفته است و برای مثال انتهای خیابان مهدیه به جای تندیس بزرگان محله، المان”چراغ بادی “نصب گردیده که برازنده و در شأن اهالی خیایان مهدیه نیست؟!” گفت: میدان فاطمیه(س) یکی از میادین مهم شهر می باشد که اولین اِلمان مذهبی در شأن حضرت زهرا(س) در بیست روز آینده در این میدان نصب می گردد.
سپس نوروززاده در ادامه تأکید کرد: این که گفته می شود در این خیابان اِلمان “چراغ بادی” نصب گردیده است، باید همشهریان توجه داشته باشند که بهترین تونل نور در بلوار کشاورز برای اهالی این منطقه نصب گردیده است.

انتشار بودجه شهرداری در هفته‌نامه افق کویر و پایگاه اطلاع رسانی شهرداری
شهردار بافق در پاسخ به پرسش “حفی زاده” یکی دیگر از حضار که “چرا شهرداری بودجه ای که برای کل شهر هزینه می کند؛ اعلام نکرده و با توجه به بودجه ای که به شهرداری می رسد، اقدامات صورت گرفته از سوی شهرداری مشخص نمی گردد؛” تصریح کرد: گزارش عملکرد مالی شهرداری هر شش ماه یکبار در هفته نامه افق کویر و پایگاه اطلاع رسانی شهرداری بافق منتشر می شود.

روکش معابر و مرمت آسفالت بعد از اتمام کار فاضلاب شهری
در ادامه وی در پاسخ به این پرسش که “برخی از مناطق محله فخریه آسفالت مناسبی ندارد، برای رفع این مشکل شهرداری چه اقدامی انجام داده است؟” گفت: قراداد آسفالت منعقد شده است و شهرداری محدودیت برای آسفالت ندارد.
نوروززاده افزود: با توجه به اینکه هر مترمربع آسفالت ۱۵۰ هزار تومان هزینه در بردارد، از شورا می خواهیم پیگیری کند تا کار فاضلاب شهری انجام شود، سپس شهرداری به مرمت و روکش معابر می پردازد.
جایگاه سطل زباله نزدیک منازل خوشایند نیست
وی در خصوص کمبود سطل زباله در کوچه ها اضافه کرد: جایگاه سطل زباله نزدیک منازل خوشایند نیست و زباله ها طبق زمان بندی جمع آوری می‌گردد؛ در صورت وجود هرگونه مشکل درباره جمع آوری زباله، شهروندان به خدمات شهری اطلاع دهند.
برای رفع مشکلات تکیه، اهالی از طریق مسئولیت اجتماعی پیگیری کنند
سپس “علی اصغر رنجبر” در پاسخ به این پرسش که ” تکیه امام حسن مجتبی(ع) از امکانات کافی نظیر وسایل گرمایشی و سرمایشی برخوردار نیست و اعضای شورای شهر برای رفع این معضل چه تدبیری اندیشیده اند؛ اظهار کرد: تکیه امام حسن مجتبی(ع) وابسته به دولت نیست و برای رفع این مشکلات اهالی باید از طریق مسئولیت اجتماعی پیگیری کنند تا مشکل رفع گردد.
افراد توانمند
وارد میدان نمی شوند
وی در پاسخ به این پرسش که “چرا از افراد بومی متخصص در مسئولیت ها به کار گرفته نشده است؛” تصریح کرد: افراد متخصص در بافق را به فرمانداری، شورای شهر و شهرداری معرفی کنید؛ چون یکی از مشکلات بافق این است که افراد توانمند وارد میدان نمی شوند، وقتی افراد بومی وارد میدان شوند خود به خود از آنها استفاده می شود.
برای نصب سرعت کاه، نامه مکتوب کنید
رنجبردرخصوص نصب سرعت کاه در سطح شهر گفت: سرعت کاه بر عهده شورای ترافیک است، رییس شورای ترافیک فرماندار است و شهرداری مجری آن می باشد، برای ایجاد سرعت کاه برسر چهار راه نامه ای مکتوب به شورای ترافیک و رونوشت آن را به شورای شهر ارسال کنید تا در جلسه شورای ترافیک مطرح گردد.

برای رفع بوی بد فاضلاب، باید انشعابات سریع نصب گردد و به حدی برسد که بوی فاضلاب شهری رفع گردد
وی در خصوص رفع بوی بد فاضلاب شهری اظهار کرد: در زمینه اتصال انشعابات شهروندان همکاری لازم را انجام ندادند. برای رفع بوی بد فاضلاب، باید انشعابات سریع نصب و به حدی برسد که بوی فاضلاب رفع گردد.
علی اصغر رنجبر افزود: مسئولیت این کار بر عهده شرکت سنگ آهن مرکزی می باشد؛ با این حال تذکرات لازم داده می شود.

تکلیف منازل این کوچه
مشخص نیست؟!!
در ادامه “امید فتوحی” یکی دیگر از حضار به شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر گفت: بنده جوانی هستم که با هزار قسط و زحمت در انتهای کوچه امام حسن مجتبی(ع) قطعه زمینی خریداری کردم؛ زمانی که برای گرفتن انشعاب آب به اداره آب و فاضلاب مراجعه کردم پاسخ دادند، باید شخصاً هزینه انشعاب را جمع آوری کنید تا انشعاب آب به کوچه شما تعلق بگیرد، همچنین برای انشعاب برق به ما گفتند هر تیر برق ۲۰ میلیون تومان هزینه دارد، آن نیز باید از حساب شخصی پرداخت گردد، مکانی که من منزل ساخته ام می گویند نه در محدوده شهری است نه در محدوده روستایی! چرا تکلیف منازل این کوچه مشخص نیست؟!!!

برگه اولویت خود
را گم کرده اید
“حفی زاده” در ادامه اظهار داشت: آقای شهردار، شما برگه اولویت خود را گم کرده اید، دغدغه اهالی این محله جمع آوری سطل زباله و آسفالت نیست، این مسایل جزیی است؛ چرا محمد رنجبر که همیشه بیشترین رأی را در محله فخریه داشته است، این محله را از بن بست بیرون نمی آورد؟!
چرا باید برای ساخت خانه در بلوار کشاورز ۴۰ الی ۵۰ میلیون هزینه تغییر کاربری داده شود و کسی به اهالی این محل پروانه ساخت نمی دهد؟! چطور وقتی ما در این محله زمین برای ساخت داریم، انتظار دارید برویم محله فخریه خانه مسکونی بسازیم.

می گویند بلوار باقرآباد، بلوارکشاورز و محله فخریه در محدوده شهرنیست
وی افزود: گفته می شود بلوار باقرآباد، بلوارکشاورز و محله فخریه در محدوده شهرنیست شورای شهر به ما بگوید کدام منطقه از این محله در محدوده شهر است؟!
سپس محمد رنجبر در پاسخ به پرسش های مطرح شده از سوی این شهروند چنین گفت: در زمان شورای اول اقدام به طرح جامع شهری شد و محدوده ای را اضافه کردند، این نبود که کسی بخواهد این محله را در بن بست قرار دهد، بنابراین یک محدوده ای هم در این منطقه اضافه گردید.

پیگیر آن هستیم که محدوده خوبی به این منطقه اضافه گردد
وی افزود: در بحث تجدید طرح در حال حاضر نزدیک به سه سال است که اداره راه و شهرسازی متولی شده و پیمانکار گرفته است، نظر همه ارگان ها را جلب و در حال حاضر مراحل نهایی در حال انجام است تا در شورای عالی شهرداری موضوع مطرح گردد و پیگیر آن هستیم تا محدوده خوبی به این منطقه اضافه گردد.

ساخت بلوار آزادگان محله را از بن بست خارج می کند
در ادامه محمد رنجبر با بیان اینکه ساخت بلوار آزادگان محله را از بن بست خارج می کند، تصریح کرد: در زمان شورای دوم که اهالی این منطقه برای ساخت به شهرداری مراجعه می کردند و می گفتند می خواهیم منزل بسازیم و در محدوده شهر نیست، شخصاً نظرم این بود؛ اگر رعایت گذربندی انجام شود، ساخت و ساز انجام بدهید.
نمره عملکرد اعضای شورای شهر زیر ده می باشد
سپس “مجتبی رجایی” یکی دیگر از حضار در این نشست گفت: با بیان چند دلیل می گویم نمره اعضای شورای شهر زیر ده می باشد، آخر این کوچه ها به بلوار آزادگان منتهی می شود که شهروندان در انتهای این کوچه ها بدون مجوز و پروانه اقدام به ساخت منزل نموده اند، حتی برخی از کوچه ها با عرض ۶ متری تأسیس شده و هیچ نظارتی برروی این منطقه صورت نگرفته است؛ عملاً این محله به حال خود رها شده است.
وی افزود: درحالی که قبل از هرگونه ساخت و ساز، شهرداری به راحتی می توانست به اهالی بگوید که عقب نشینی کنند یا در مسیر معابر ساخت و ساز انجام ندهند.

توازن در هزینه ها داشته باشید
رجایی تصریح کرد: حتی برای خیابانی که از مدرسه استثنایی به حسینیه جمعه ها باید عبور کند، طرح این خیابان در زمان ریاست دوره چهارم “محمد حسن تشکری “می گفتند اجرا می شود و تمام است! ما نمی دانیم منظور از تمام شدن چه زمانی می باشد؟!
وی خطاب به شهردار گفت: آقای شهردار درست است که هرجای شهر آباد گردد به نفع شهروندان می باشد؛ ولی خواهشی که دارم توازن در هزینه ها داشته باشید، یک موقعی باید پاسخ گو باشید؟! کوچه های این منطقه به خاطر عرض کم، همیشه پر از ترافیک می باشد و گزارش دهی سطل آشغال و … اهداف بزرگ مردم این محله نیست.

تمام خواسته های
شما به حق است
سپس آخوندی در پاسخ به پرسش مطرح شده گفت: تمام خواسته های شما به حق است و هیچ کدام از خواسته های شما را من و اعضای شورا رد نمی کنیم.
وی افزود: امروزه کارکردن در شهرداری بحث درآمد و هزینه است، به میزانی که درآمد کسب می شود، می توان هزینه کرد.

بودجه شهرداری در سال گذشته نزدیک به ۶۵ درصد
رشد داشته است
آخوندی تصریح کرد: اعتبار سال گذشته شهرداری ۱۰۳ میلیارد تومان بسته شده بود، بودجه شهرداری در بافق از حوزه عوارض و ۲درصد فروش معادن و بخشی از محل ارزش افزوده پیگیری شد.
آخوندی تأکید کرد: نتیجه این شد که سال گذشته شهرداری ۱۷۰ میلیارد تومان درآمد حاصل کرد که نزدیک به ۶۵ درصد بودجه رشد داشت و کار بزرگی در سال ۱۴۰۰ اتفاق افتاد.
وی ادامه داد: سال ۱۴۰۱ نیز یکی از بحث های مهم که پیگیری می شود بحث تأمین درآمد است تا بتوانیم طرح ها را آن طور که مقدور و شایسته است جلو ببریم؛ لذا ما اعتبارات سال ۱۴۰۱ را دو برابر سال ۱۴۰۰ پیش بینی کردیم؛ اگر سال گذشته ۱۰۳ میلیارد تومان برای طرح ها منعقد شده، امسال نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومان برای آن طرح و برنامه داریم.
آخوندی ادامه داد: موضوع دیگر این است که ما از محل ۲ درصد از سنگ آهن طلب کار هستیم؛ اخیراً در جلسه ای که داشتیم از شرکت سنگ آهن مرکزی خواستیم تا بدهی خود را در سال ۱۴۰۱ پرداخت کند.
وی در ادامه گفت: توجه به محلات کمتر توسعه یافته در دستور کار شورا می باشد و یکی از کارهایی که باید شورا انجام بدهد، باز کردن معابر در این مناطق می باشد، مانند محله پشت تکیه امام حسن مجتبی(ع) و مسجد امام حسین (ع) در خیابان مهدیه.

برای اولین بار در شورا برنامه پنج ساله تعریف شده است
آخوندی تصریح کرد: برای اولین بار در شورا برنامه پنج ساله تعریف شده است و مشخص می گردد اولویت اول ما در این برنامه کدام مناطق می باشد.
وی تأکید کرد: بنابراین اولویت اول ما باز کردن معبر پشت مسجد امام حسین (ع) و جلوی مدرسه استثنایی می باشد، باید بودجه یک سال شهرداری گذاشته شود تا این خیابان افتتاح گردد.
وی با اشاره به این پرسش مطرح شده که “برخی از افراد خارج از محدوده شهری ساخت و ساز انجام داده و بعضاً کوچه های شش متری احداث می گردد، خیلی نگران کننده است” خطاب به شهردار بافق گفت: آقای شهردار این موضوع مهمی است، فردا که منازل مسکونی ساخته شود نه می توان آن را تخریب کرد، نه در محدوده طرح جامع تفضیلی بوده که بخواهیم با حکم قانون آن مکان را باز کنیم.
مکانی که در طرح تفضیلی باشد ملک در مسیر با حکم قانون تخریب می شود
وی افزود: امروزه وقتی برای طرح تفضیلی معبر پیش بینی نشده، نمی توان آن را تخریب کرد؛ ولی در مکانی که در طرح تفضیلی معبر دیده شده، ملک در مسیر با حکم قانون تخریب می شود.

باید بر روی منازل بدون پروانه و خارج از محدوده نظارت بشتری صورت بگیرد
وی با اشاره به این که این نگرانی به جاست، تأکید کرد: باید بر روی منازل بدون پروانه و خارج از محدوده نظارت بشتری صورت بگیرد تا بتوان در آینده این کوچه ها و معابر را به بلوار آزادگان متصل کرد.

هر محله به یک نماینده برای طرح مشکلات نیاز دارد
آخوندی تأکید کرد: باید برای رفع این معضلات هر محله نماینده داشته باشد تا مشکلات از طریق شورا پیگیری شود.
وی خطاب به اهالی منطقه فخریه گفت: آنچه که مهم است محله فخریه برای شورا حائز اهمیت است؛ ولی اهالی این منطقه برای زندگی کردن به محله امام رضا(ع) و محلات دیگر بالای شهر کوچ نکنند، وقتی شما از این محله بروید بافت قدیمی شهر باقی می ماند، در حالی که می توان خانه پدری را تخریب و خانه جدید ساخت و بعد از گذر زمان می بینید که این محله مانند محلات دیگر آباد می شود.
سپس “دهقان” یکی دیگر از حضار با طرح چند پرسش گفت: با توجه به اینکه بیشترین قشر نوجوان و جوان در این منطقه وجود دارد، شهرداری چند بوستان برای این محله در نظر گرفته است؟ چرا با وجود کم عرض بودن کوچه تکیه امام حسن مجتبی(ع) بحث پارکینگی برای آن در نظر گرفته نشده است؟ مکانی که پارک شاهد در آن قرار دارد امنیت ندارد و از روشنایی کافی برخوردارنیست و به “پارک جن ها” در بین اهالی منطقه شهرت یافته است، همچنین افرادی که در تونل بلوار کشاورز در شب پیاده روی می کنند در ادامه با تاریکی روبرو می شوند و انتهای بلوار کشاورز به درستی ساماندهی نگردیده است؟ همچنین برای اهالی این منطقه کلاس های فرهنگی در نظر گرفته نشده است، نوجوانان محله فخریه درتکیه ورزش می کنند و این منطقه مکان ورزشی مناسبی ندارد؟ یکی دیگر از مطالبات اهالی تغییر نام کوچه امام حسن(ع) به کوی امام حسن(ع) یا شهرک امام حسن(ع) است.
تفکری یکی دیگر از حضار گفت: بلوار آزادگان که کلنگ آن بر زمین زده شده چه زمانی به بهره برداری می رسد؟!

تمام خواسته ها تحقق یافتنی نیست
محمد رنجبر، عضو شورای اسلامی شهر بافق گفت: فلسفه حضور اعضای شورای شهر و شهرداری شنیدن همین حرفها می باشد؛ ولی تمام خواسته ها تحقق یافتنی نیست.

بلوار آزادگان و بحث پارکینگ برای تکیه امام حسن مجتبی(ع) اولویت اول شورای اسلامی شهر
وی افزود: اگر شهرداری، ۳ هزار میلیارد تومان درآمد داشته باشد آنگاه می تواند تمام خواسته های محلات را فراهم کند؛ اما بلوار آزادگان و بحث پارکینگ برای تکیه امام حسن(ع) دراولویت اول شورای اسلامی شهر می باشد.

تمام مشکلات شهر مربوط به شهرداری نیست
سپس آخوندی خطاب به حضار گفت: تمام مشکلات شهر مربوط به شهرداری نیست؛ اگر در شهر مشکل فرهنگی وجود دارد، باید سازمان تبلیغات شهر، امام جمعه و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پاسخ گو باشند.
در ادامه شهردار ضمن دعوت حضار به رعایت سکوت گفت: نزدیک به دوساعت صحبت شده است. از اهالی خواهشمندم که ۲۰ دقیقه ای گوش داده تا به پرسشها پاسخ داده شود؛ قطعاً پاسخ کوتاه تر از پرسش می باشد.
نوروززاده ادامه داد: در طرح بلوار آزادگان روزی که کلنگ این طرح به زمین زده شد، در همان منطقه طرح اقدام ملی مسکن شروع شده و ۱۷ هزار و ۵۰۰ متر زمین برای طرح اقدام ملی مسکن قطعه بندی، قرعه کشی و خاک آن برداشته شده بود و در حال ساخت برای مسکن ملی بود؛ بلافاصله شهرداری این مسیر را خریداری و آزاد کرد؛ اگر آن روز این اقدام صورت نگرفته بود، باید متر متر آن را به قیمت بالاتری خریداری می شد.
سه و نیم میلیارد برای آزاد سازی کارخانه یخ
وی افزود: لازم به ذکر است؛ برای خرید و آزاد سازی کارخانه یخ واقع در این مسیر ۳ و نیم میلیارد تومان هزینه شد.
نوروززاده تصریح کرد: به هر حال سنگ بنای بلوار آزادگان گذاشته شده است، ۱۵۷ هزار مترمربع آزادسازی دارد که طبق برآورد ۱۳۵ میلیارد تومان هزینه در بردارد و در حال انجام زیر ساختها می باشد.

اگر همان پارک شاهد پیگیری و ساخته نمی شد، زمین آن واگذار شده بود
شهردار ادامه داد: با توجه به این که ساخت و سازها در این منطقه بدون پروانه می باشد، فضای خالی برای پارکینگ و پارک در محله وجود نداشته و ندارد؛ اگر همان پارک شاهد پیگیری و ساخته نمی شد، زمین آن واگذار شده بود.

امنیت پارک شاهد با حضور اهالی تأمین می شود
وی تأکید کرد: امنیت پارک شاهد با حضور اهالی تأمین می شود؛ خواهشی که دارم مردم در پارک حضور داشته باشند.
وی پیرامون روشنایی پارک نیز گفت: اگر روشنایی پارک کم است، شهرداری مکلف است که برق آن را تأمین کند.

چند خانه با موافقت خود اهالی برای ایجاد پارکینگ اعلام کنید
نوروززاده پیرامون احداث پارکینگ برای اهالی منطقه سفلی گفت: از آنجایی که احداث پارکینگ در طرح تفضیلی وارد نشده است تا بتوان به حکم قانون منازلی را تخریب کرد؛ اگر اهالی این منطقه موافقت کنند چند خانه نزدیک تکیه امام حسن مجتبی(ع) با موافقت خود اهالی در نظر گرفته شود تا موضوع تخریب در شورای اسلامی شهر و کمیسیون ماده ۵ طرح تفضیلی استان مطرح شود، مصوبه آن پیگیری تا بتوان اقدام به خرید و ساخت پارکینگ نمود؛ وگرنه نمی توان برای ساخت پارکینگ هزینه ای پرداخت کرد.
وی در باره احداث خانه فرهنگ و نبود کتابخانه در این محله افزود: خانه فرهنگ شماره ۲ در حال بازسازی می باشد که محوریت آن کتابخانه است و تا پایان سال به بهره برداری می رسد.

در مقابل دوربین خبرنگاران این مطالب گفته و ضبط می شود و شما سند دارید
شهردار بافق تصریح کرد: این که می گوییم مسیر حسینیه سفلی تا بلوارامام خمینی(ره) آزاد می شود، در مقابل دوربین خبرنگاران این مطالب گفته و ضبط می شود و شما سند دارید.
قاسم کارگران در پاسخ به شهردار اظهار داشت: ۱۲ سال است که مشکلات این محله را با صباغیان نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و محمد رنجبر در میان گذاشته ام، از سوی شهرداری، باید بخشی از این منطقه را در طرح قرار داد تا پارکینگ ساخته شود.

راضی کردن مردم برای ایجاد پارکینگ بی فایده است
وی افزود: این گفته شهردار را برای ایجاد پارکینگ قبول ندارم، راضی کردن مردم فایده ای ندارد، از طرف شهرداری باید بخشی از این منطقه را در طرح قرار داد تا پارکینگ ساخته شود.

آمار طلاق و اعتیاد در شهرستان معضل شده است
زهرا زارعی عضو شورای اسلامی شهر بافق ادامه داد: برای رفع دغدغه فرهنگی و با توجه به افزایش آمار طلاق و اعتیاد در شهرستان با به کارگیری استادیار مجرب، آموزش های لازم به ۶۰ الی ۷۰ نفر از شهروندان بافقی، دارای مدرک کارشناسی روانشناسی و مشاوره داده شد تا این افراد در محلات برای رفع آسیب های اجتماعی در محلات حضور یابند.
وی در پاسخ به این پرسش که ” پاتوق در این محله زیاد است؛ چرا فکری برای رفع این معضل ندارید؟” افزود: برنامه ای که شورا در نظر گرفته است، برای رفع همین معضل و دغدغه ها است.

هر آنچه از دست ما بر بیاید، کوتاهی نخواهیم کرد
سپس “علی اصغر رنجبر”در پایان ضمن تشکر از حضور خبرنگاران و اهالی منطقه فخریه اظهار کرد: شورای اسلامی شهر حتماً یکی از مدارس این منطقه را برای پایگاه تابستانه دانش آموزان در نظرخواهد گرفت و هر آنچه از دست ما بر بیاید، کوتاهی نخواهیم کرد.

حاشیه نشست:
-۱ خواسته های مطرح شده بر روی برگه توسط علی اصغر رنجبر قرائت می شد.
-۲ به دلیل همهمه زیاد و اینکه خواسته های شهروندان زیاد بود، آخوندی با مطرح برخی خواسته ها به شهردار، از نوروززاده خواست به پرسش ها پاسخ دهد.
-۳ با توجه به اینکه برخی از افراد در ادامه سخنان شهردار و شورای شهر به جلسه می آمدند؛ بنابراین شهردار برای بلوار آزادگان چندین بار توضیحاتی ارائه داد.
-۴ اعضای شورای اسلامی شهر در پاسخ به پرسش یکی از حضار با مطرح کردن نمره کارنامه شورا زیر ده است ، با خنده جواب دادند نمره زیر ده ما از ۱۰۰ محاسبه گردیده یا از بیست.
-۵ جلسه شورا بیش از سه ساعت به طول انجامید.
-۶ از آنجا که گلایمندی و مطالبات این منطقه زیاد بود، تعداد پرسشها از پاسخ ها بیشتر بود.
-۷ افراد حاضر در جمع به اعضای شورای شهر مهلت پاسخ گویی نداده و مرتب آنها را مورد مؤاخذه قرار داده و گلایمندی های فراوان داشتند.
-۸ بعد از اتمام جلسه هنوز اهالی منطقه، به صورت ایستاده با اعضای شورای شهر صحبت می کردند.
-۹ برخی از زنان محله به خبرنگار هفته نامه افق کویر گفتند شما از طرف ما به مسئولین، مشکلات این منطقه را بازگو کنید، از زمانی که در این محله دنیا آمدیم؛ هیچ تغییری در ساختار کوچه و محله ایجاد نشده، فقط رشد جمعیت در این محله بالا رفته است.
-۱۰ زنان حاضر در جلسه پذیرایی کیک و چای از حضار را بر عهده گرفته بودند.
-۱۱ زن سالمند دیگری به خبرنگار هفته نامه افق کویر گفت: زمینی روبروی پارک شاهد دارم، کاش مشخص می شد که در طرح خیابان قرار دارد یا خیر؟! تا تکلیف خود را می دانستم.
-۱۲ گفتنی است به دلیل افزایش ساعت این نشست برخی از افراد جلسه را ترک کردند؛ برخی دیگر نیز اواسط و پایان نشست به جمع پیوستند.
-۱۳ گفتنی است ساماندهی، جمع آوری زباله، آسفالت معابر محله تکیه امام حسن مجتبی(ع) از خواست های مطرح شده اهالی محله مظفریه نیز بود.

معصومه غلامرضاپور_ حدیث عباسی|

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

رییس پلیس راهور شهرستان بافق بزرگترین معضل شهرستان بافق موتور سوارانی که هنوز به سن قانونی نرسیده اند

 به گزارش هفته نامه افق کویر؛ نیاز به