وفاق و همدلی شعار امروز شهروندان بافقی

پیرامون نزدیک بودن دلها به یکدیگر مطالب فراوان و داستان های زیادی به یاد دارید. یکی از مثل های معروف همین است
« به اتفاق جهان می توان گرفت» و این اشعار مولانا:
ای بسا هندو و ترک همزبان
ای بسا دو ترک چون بیگانگان
پس زبان محرمی خود دیگرست
همدلی از همزبانی بهترست
در منظومه فکری مقام معظم رهبری و خط و مشی ایشان بسیار بر مساله وفاق و همدلی تاکید شده است. آنجا که می فرمایند: «این کشور با اتحاد مسئولین، با همدلی مسئولین، با همدلی ملت با مسئولین، با اتحاد عظیم ملت ایران پیش خواهد رفت. همه‌ی تلاش امام بزرگوار ما در طول آن ده سال زندگىِ بابرکت خود در رأس جمهوری اسلامی، بر همین تأکید و بر همین نکته بود؛ اتحاد مردم، همدلی مردم. امروز هم همان است؛ باید کاری کنیم و ملت ایران کاری بکنند که مسئولین کشور با هم همدل باشند، همراه باشند، اختلاف و شقاق و درگیری و مچ‌گیری و دست به یقه شدن و ایراد بنی‌اسرائیلی از یکدیگر گرفتن، این چیزها نباشد.» ( بیانات رهبری در دیدار کارگران و کارآفرینان ۱۳۸۷/۰۲/۰۴ ) حال جامعه بافق؛ به ویژه آنچه که در میان مسئولین باید باشد، بر همین روش و بر اساس همین سلوک باید بماند.
اکنون در بافق تمامی ارکان اثرگذار در مقدرات شهر، بومی و اهل همین شهر و دیار هستند و صد البته دارای سوابق مدیریتی! این موضوع در بافق هیچگاه سابقه نداشته است. نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه، مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی و فرماندار؛ همه از همین خطه به پا خاستند. این یک نقطه عطفی در تاریخ بافق محسوب می گردد و آنچه که مهم است تمامی این عزیزان از جناح های مختلف انتخاب شده و یا توانسته اند رای عمومی جامعه را از آن خود کنند. مساله مهم به بار نشستن درخت وفاق و همدلی در میان آنان است که انشاا… چنین نیز خواهد شد.
شهروندان بافقی انتخاب خود را کرده اند و مسئولانی زمام امور را بدست گرفته اند؛ که می دانند این منصب ها امانتی بیش نیست و به چشم امانت الهی باید به آن نگاه کنند. دوران این مسئولیت دیر یا زود سپری خواهد شد. مسئولیتی که یک امانت میان او و خداوند است و زودتر از آنچه که فکرش را بکند، سپری خواهد شد؛ پس باید در اندیشه چگونگی پاسخ در محضر قادر متعال بود.
خشت بنای اول این وفاق و همگرایی در آیین معرفی فرماندار بافق گذاشته شده است و حتی از شهرستان همجوار؛ یعنی بهاباد هم حضور داشتند! این وفاق اثرگذار و قابل تقدیر می باشد.
بالاترین سرمایه مدیران وفاق و همدلی در میان آنان است؛ زیرا اگر مشکلی به وجود آید دیگر آن نشانه ها همدلی از میان خواهد رفت. حسن خلق، غفلت کردن، تحمل و انتقادپذیری مهم ترین مسایلی که این مدیران باید داشته باشند و با سعه صدر با مسایل برخورد کنند و نباید این مدیران در رویارویی با مشکلات و پیشامدها مایوس بشوند؛ بلکه با تلاش و امیدواری راه برون رفت از مسئله را بیابند تا شعار وفاق و همدلی جامه عمل به خود بپوشاند.

دکتر محمد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌حسین تشکری بافقی
صاحب‌امتیاز و مد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یرمسئول

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

رانندگان دچار روزمرگی جاده نشوند

به گزارش هفته نامه افق کویر؛ سرهنگ ”