گفتگو با “ لیلا صالحی”، مربی کاراته در بافق: ورزش رزمی احتیاج به حمایت مسئولین است

به گزارش هفته نامه افق کویر؛ “لیلا صالحی” بانوی کاراته کار که از سن ۱۷ سالگی در این رشته ورزشی مشغول شد. در طول این مدت موفقیت های زیادی را کسب نمود. در این شماره از وی دعوت شد تا با حضور در دفتر هفته نامه افق کویر موفقیت های خود را بیان کند. آنچه می خوانید سرگذشت دختری است که با دیدن فیلم های «جکی چان» و «بورس لی» و با تشویق برادرانش وارد این کار شد.
سال های آخر دبیرستان رشته کاراته را آغاز نمودم

” لیلا صالحی”، متولد۱۳۶۷ گفت: بنده اهل شهرستان “بروجن” هستم که دست تقدیر باعث شد به شهرستان بافق بیایم و وارد این رشته ورزشی بشوم، پدرم در قسمت اکتشافات شرکت سنگ آهن مشغول به کار بود، سپس به او پیشنهاد شد که برای ادامه کار به شهرستان تشریف بیاورد بنابراین در سال ۱۳۷۸ به همراه خانواده به بافق آمدیم و من نیز در بافق درس خود را ادامه دادم.
وی افزود: از همان سال های آخر دبیرستان رشته کاراته را آغاز نمودم و در حال حاضر در این رشته ورزشی به عنوان مربی فعالیت دارم.
وی ادامه داد: دارای ۶۱ نفر شاگرد، که در روستا مبارکه ۱۷ نفر و در بافق ۴۴ نفر درحال آموزش هستند.

مربی ام از رشته کاراته خداحافظی کرد

وی درباره اینکه چگونه به این رشته ورزشی علاقه مند شده است گفت: برادرم علاقه خاصی به فیلم های رزمی داشت، من نیز به کاراته علاقه مند شدم و چندین ماه تحقیق کردم که آیا در شهرستان بافق مربی کاراته وجود دارد یا خیر؟ تا با ” طیبه شیرمحمدی” مربی این رشته آشنا شدم و در این مسیر گام برداشتم و هر روز با جدیت و تمام توان کاراته را ادامه می دادم، تا اینکه بعد از مدتی باشگاه آهن کاراته را کنار گذاشت و ” بانو شیرمحمدی” مرا به عنوان مربی معرفی و او از این رشته ورزشی خداحافظی کرد.
وی درپاسخ به این پرسش که « آیا فرزندان شما در این عرصه قدم گذاشته اند یا خیر؟» بیان کرد: بنده دارای دو فرزند پسر هستم که خوشبختانه پسر دومم به کاراته علاقه خوبی دارد و بیشتر اوقات در کلاس من حضور دارد.

اصلی ترین مشکل رزمی کاران
عدم وسیله ایاب و ذهاب است

وی با بیان اینکه رشته کاراته به طبع مشکلات خود را دارد گفت: اصلی ترین مشکل رزمی کاران عدم وسیله ایاب و ذهاب ورزشکاران به مسابقات خارج از شهرستان است.

ورزشکار باید متواضع و فروتن باشد

وی در پاسخ به این پرسش « باتوجه به اینکه این رشته یک ورزش رزمی است، آیا می توان از فنون در دعوا نیز استفاده کرد یاخیر؟» بیان کرد: خیر و به نظرم یک ورزشکار همیشه باید متواضع و فروتن باشد و حد و حدود را رعایت کنند.
وی با بیان اینکه درجه GB داوری را دارد افزود: تصمیم دارم که آموزش های بیشتری در این زمینه کسب نمایم ناگفته نماند که تنها داوران رشته رزمی بنده و “بانو اکبری” هستیم که در شهرستان بافق فعالیت داریم.

سود و زیان اصلا برای ما مربیان مهم نیست

وی در پاسخ به این پرسش که « آیا برگزاری این کلاس ها برای شما مقرون به صرفه است؟ یاخیر» گفت: باید در ورزش عشق و علاقه وجود داشته باشد، وگرنه سود و زیان اصلا برای ما مربیان مهم نیست.

علم مقایسه دو ورزشکار با یکدیگر

لیلا صالحی، در توصیه ای خطاب به خانواده ها بیان کرد: از خانواده های عزیز تقاضا دارم که فرزندان خود را با ورزشکارانی که چندین سال در این رشته ورزشی فعالیت دارند مقاسیه نکنند، زیرا هر کارآموز بستگی به شرایط فیزیکی و جمسی که دارد در این ورزش تا می تواند پیشرفت کند.

ورزش رزمی یاری مسئولین را می طلبد

وی در پایان خاطر نشان کرد: مسئولین مربوطه رزمی کاران را مورد حمایت قرار بدهند، و وقتی ورزشکاران مدل و قهرمانی کسب می کنند از سوی مسئولین مربوطه مورد تشویق قرار بگیرند، زیرا باعث انگیزه ورزشکاران می شود. تا به این لحظه اجاره سالن ورزشی را از طریق شهریه رزمی کاران پرداخت کردم و ورزش رزمی یاری مسئولین را می طلبد.

حدیثه امیریان

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

صدای افق

افق کویر، باعرض سلام و خسته نباشید خدمت