به گزارش هفته نامه افق کویر، حادثه ناگوار در مسیر جاده بافق-سیریز! این جاده اولین باری نیست که میل به خون ریزی دارد، اما این بار گستاخی را از حد بیرون برده و به سوختن روی آورده، سوختنی که به فکر و خیال خامش، اثری از خون مقتولان بر روی زمین نخواهد گذاشت.
این جاده که به یمن حمل و نقل مواد معدنی تبدیل به یک جاده ناایمن شده، در طول ۲۴ ساعت آرام و قرار ندارد. عبور ۶۰۰ تریلر از سمت بافق به سیریز و برگشت ۴۰۰ تریلر از آنجا به سمت بافق، این قصه هر روز این جاده شده است، جاده ای که به گفته برخی طول مسیر بافق تا دوراهی روستای جوادیه شانه خاکی ندارد. جاده ای که برای آن تابلو و علایم درست و حسابی نصب نشده است، جاده ای که با عبور تریلرها در این مسیر کم عرض به عنوان جاده مرگ خوانده می شود.هنوز مسئولین به فکر دوبانده کردن این مسیر بافق تا دوراهی جوادیه نیفتاده اند و معلوم نیست چه وقت سازمان های مرتبط برنامه ای برای تعریض این مسیر (حداقل در حوزه استحفاظی) بافق داشته باشند؟ آیا باید منتظر بود تا معادن پیش قدم شده و مانند طرح های دوبانده شدن جاده بافق به یزد، آبرسانی به بافق، گازرسانی به بافق که یک پای آن معادن بودند، این بار نیز معادن این مسیر را دوبانده کنند تا شاهد رفتن عزیزانمان نباشیم.
در تازه ترین حادثه در محور بافق به سمت جوادیه سه نفر به اسامی” رضا میرابی”، “فاطمه میرابی” و “کاکاوند” در تصادف دو تریلر جان باختند و پیکر آنان روز جمعه در بافق تشییع شد.
“عابدی”، رئیس راهداری و حمل و نقل جادهای بافق که کار اصلی این نهاد، نگهداری جاده های حوزه استحفاظی می باشد، پیرامون این جاده گفت:این قسمت از راه بافق تا روستای جوادیه فلاح، به تازگی کددار شده است. وظیفه اداره راه و شهرسازی این است که نسبت به تهیه نقشه این راه اقدام کند.
وی گفت:به رغم این که می گویند جاده کم عرض است، جاده از عرض کافی برخوردار است، ولی جاده فاقد” شیب شیروانی” است که بیشتر جاده ها به علت کمبود اعتبار همین مشکل را دارند. وی گفت: اگر بخواهیم این شیب را ایجاد کنیم، هر کیلومتر آن بالغ بر یک میلیارد تومان اعتبار می خواهد که بودجه اداره ما محدود است. وی افزود: بر اساس آماری که کسب کرده ام ساعتی ۱۰۰ تردد در این جاده ثبت شده است.
رئیس اداره راهداری بافق افزود:این جاده گنجایش این تردد را با وضع فعلی دارد، ولی مسئله این است، که به علت این که جاده خلوت بوده و در دشت واقع شده است، رانندگان سرعت خود را افزایش می دهند.
وی ادامه داد: متاسفانه این جاده، منظره ای هم ندارد که چشمان خسته رانندگان را بیدار نگه دارد و مهم ترین مسئله حضور کم رنگ پلیس و دوربین سرعت سنج در این مسیر می باشد که مزید بر علت شده است.
وی گفت: اگر جاده دو بانده شود به طور حتم تصادف نخواهیم داشت.
محمد حسین تشکری