۶۰۳ طرح با ۱۵۲ همت اعتبار در استان یزد افتتاح شد

به گزارش هفته نامه افق کویر به نقل از ایسنا؛ معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد از دهه فجری پرکار در حوزه عمران و توسعه خبر داد و گفت: همزمان با این ایام، ۵۸۱ طرح عمرانی، اقتصادی و خدماتی در سطح استان به بهره‌برداری رسیده و در کنار آن، عملیات اجرایی ۲۲ طرح جدید نیز آغاز خواهد شد؛ مجموعه‌ای از پروژه‌ها که حجم اعتبارات آن به ۱۵۲ همت می‌رسد و نسبت به سال گذشته رشد چشمگیری داشته است.

سید مهدی طلایی مقدم در گفت‌وگو ضمن تبریک دهه مبارک فجر گفت: برای اجرای طرح‌های قابل افتتاح در دهه فجر امسال، ۹۹ همت اعتبار هزینه شده و آغاز عملیات اجرایی طرح‌های جدید نیز نیازمند ۵۳ همت اعتبار است؛ رقمی که در مقایسه با ۶۷ همت پروژه‌های سال گذشته، بیانگر جهشی کم‌سابقه در روند سرمایه‌گذاری و اجرای پروژه‌ها است.

وی با اشاره به گستره این طرح‌ها افزود: پروژه‌ها طیف وسیعی از بخش‌های زیربنایی و خدماتی را در بر می‌گیرد؛ به‌گونه‌ای که ۲۹ طرح در حوزه راه، ۲۷ طرح در بخش کشاورزی و منابع طبیعی، ۱۸ طرح در صنعت و معدن و ۲۲۶ طرح در حوزه انرژی اجرا یا افتتاح می‌شود.

معاون استاندار ادامه داد: در بخش‌های اجتماعی و خدمات عمومی نیز ۱۶ طرح بهداشت و درمان، ۲۰ طرح مسکن و شهرسازی، ۱۷ طرح آموزشی، ۲۲ طرح فرهنگی، اجتماعی و ورزشی و ۳۶ طرح در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی پیش‌بینی شده است. همچنین ۱۳۶ طرح عمران روستایی و شهری در این ایام به بهره‌برداری می‌رسد یا وارد فاز اجرایی می‌شود.

طلایی‌مقدم با تأکید بر اهمیت طرح آزادراه نطنز ـ یزد ـ سیرجان گفت: این پروژه از طرح‌های راهبردی استان به شمار می‌آید که برای به سرانجام رسیدن آن پیگیری‌های مستمری انجام شده و با دستور وزیر راه و شهرسازی، در وزارتخانه به تصویب رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: اعتبار مورد نیاز اجرای آزادراه نطنز ـ یزد ـ سیرجان حدود ۵۰ همت برآورد شده که از طریق مشارکت بخش دولتی و خصوصی تأمین خواهد شد و عملیات اجرایی آن نیز در ایام دهه فجر آغاز می‌شود.

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

بیش از ۱۰۴ هزار یزدی در صف انتظار صدور کارت ملی هوشمند

مدیرکل ثبت احوال استان یزد از انتظار ۱۰۴