به گزارش بهداشت نیوز غذاهای دریایی با کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر ارتباط دارند. کسانی که به طور منظم ماهی مصرف میکنند، ماده خاکستری مغزشان بیشتر خواهد شد.
غذاهای دریایی برای حفظ سلامت روان، منابع شگفت انگیز محسوب میشوند، در حالی که ماهی سرشار از پروتئین، ویتامینها، همچنین آب و املاح معدنی از جمله: کلسیم، فسفر، ید، آهن، مس است، اما چربی و کلسترول کمی دارد. به طور کلی، مصرف مکرر ماهی میتواند خطر ابتلا به افسردگی را تا ۱۷ درصد کاهش دهد.
منبع: باشگاه خبرنگاران