اشتغالزایی و ارزآوری ۵ هزار میلیارد تومانی با الگوسازی مرکز اقتصاد مقاومتی حامی


حیدرزاده با تاکید بر اینکه هدف مرکز اقتصاد مقاومتی حامی تامین امنیت غذایی مردم عزیز ایران و اشتغالزایی برای جوانان است گفت: اشتغالزایی و ارزآوری ۵ هزار میلیارد تومانی با الگوسازی مرکز اقتصاد مقاومتی حامی محقق می شود.

به گزارش پایگاه خبری افق کویر، (مرکز اقتصاد مقاومتی حامی) «خضرالله حیدرزاده» با تاکید بر این که طرح های مرکز اقتصاد مقاومتی مردمی و اشتغالزاست  گفت: « طرح الگویی تولید و پرورش ماهی تیلاپیا(بافق یزد) »، « طرح الگویی اصلاح نژاد، پرورش و تکثیر گاو دومنظوره سیمنتال (شیری – گوشتی) »، «طرح اصلاح الگوی کشت، بذر و نهال (مجتمع تحقیقاتی کشت و صنعت مغان) »، « طرح الگویی اصلاح نژاد دام سبک ( تلاقی گوسفند افشاری با نژاد رومانوف روسی) »، «طرح الگویی تکثیر و پرورش بچه ماهی خاویاری » و « مرکز تکثیر جیرفت کرمان» عناوین شش مستند ملی است که از شنبه مورخ ۲۰/۰۲/۹۹ الی پنجشنبه ۲۵/۰۲/۹۹ هر روز ساعت ۱۷ عصر و با بازپخش فردای انروز در ساعت ۳ صبح و ۸ صبح   با رویکرد اقتصاد مقاومتی و با الگوسازی و ترویج طرح های مردمی اشتغالزا با نگاهی به رونق و جهش تولید از شبکه مستند سیما در حال پخش است.

رییس مرکز اقتصاد مقاومتی حامی اظهار کرد: طرح ها و پروژه های انتخاب شده توسط مرکز اقتصاد مقاومتی حامی عمدتاً طرح هایی هستند که در راستای استفاده بهینه از ظرفیت های موجود در کشور برنامه ریزی شده اند، یا اینکه به شکلی در مسیر تولید مغفول مانده اند. این مرکز به هیچ عنوان هلدینگ تجاری نیست بلکه یک مرکز در جهت منافع مردم و ترویج طرح های درآمدزا برای عموم مردم است.

وی افزود: بهره وری از منابع آب و خاک کشور، استفاده از ظرفیت کارگاهها و کارخانجات تولید خوراک دام کشور که بخشی به لحاظ عدم نقدینگی و بخشی هم به لحاظ ریسک بالا و عدم استقبال مردم از آنها رو به ورشکستگی هستند، در دستور کار این طرح های مرکز اقتصاد مقاومتی حامی قرار گرفته است.

اشتغالزایی و ارزآوری ۵ هزار میلیارد تومانی با الگوسازی مرکز حامی

حیدرزاده با تاکید بر اینکه هدف مرکز اقتصاد مقاومتی حامی تامین امنیت غذایی مردم عزیز ایران و اشتغالزایی برای جوانان است، بیان کرد: اگر دوشاخصه اصلی اقتصاد مقاومتی را تولید و اشتغال بدانیم، هدف اصلی مرکز حامی برای ورود به عرصه های کشاورزی مانند دامداری و آبزی پروری می تواند همین موضوع و همچنین تأمین امنیت غذایی برای مردم باشد. بررسی های انجام شده نشان می دهد که سالانه حدود ۱۵هزار تُن فیله تیلاپیا وارد کشور می شود که وقتی درصد فیله را نسبت به ماهی خام تولیدی محاسبه می کنیم، به عبارتی می شود ۵۰ هزار تُن ماهی تیلاپیا که از مجاری غیرقانونی وارد کشور شده است.وی گفت: به عنوان مثال در طرح الگویی مرکز اقتصاد مقاومتی حامی سالانه ۳۰۰ تُن ماهی تیلاپیا به صورت متراکم در استخرهای ۸۰۰۰ متری تولید و باقیمتی مناسب و ارزانتر روانه بازار می شود.  این طرح تا ۶۰۰ تُن و ۲۰۰۰ تُن در سال توسعه می یابد. راه اندازی این مرکز برای الگوبرداری دیگر علاقمندان به عرصه آبزی پروری و بن بست شکنی در تولید ماهی تیلاپیا استمرکز اقتصاد مقاومتی حرکت انتفاعی نداشته و قصد این مرکز فقط اشتغالزایی و گشودن راه های درآمدزایی برای کارآفرینان است.

حیدرزاده تصریح کرد: به گفته کارشناسان حوزه شیلات، ایران توانایی تولید ۵۰ الی ۲۰۰ هزار تن ماهی تیلاپیا به صورت سالانه را دارد. این بدان معناست که اعطای مجوز برای تولید و پرورش ماهی تیلاپیا در کشور، می تواند حدود ۵ هزار میلیارد تومان برای کشور درآمد، اشتغال و ارزآوری داشته باشد.سالانه ۵ میلیون تن ماهی تیلاپیا به ارزش ۷ میلیارد دلار در سراسر جهان تولید می شود .

    وی افزود: با ورود حامی به این موضوع و الگوسازی تولید تیلاپیا در استانهای قم، سمنان، خراسان جنوبی و یزد و چندین استان کشور اشتغالزایی و ارزآوری ۵ هزار میلیارد تومانی برای کشور با پرورش ماهی تیلاپیا صورت گرفت.

حیدرزاده گفت: با توجه به اینکه این نوع ماهی در آب های شور، لب شور و با کیفیت پایین می تواند پرورش یابد، در کشور این استعداد وجود دارد که با برنامه ریزی بتوان با حفظ مسائل زیست محیطی در استانهای مرکزی و کویری کشور این مقدار ماهی را تولید کرد که با این اقدام هم تولید و هم امنیت غذایی ایجاد می شود.//خبرگزاری شبستان

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

صدای افق

افق کویر، باعرض سلام و خسته نباشید خدمت