به گزارش هفته نامه افق کویر، صبح روز دوشنبه ۱۷ آبان ماه نشست اصحاب رسانه با حضور ” غلامرضا قمیشی” مدیرعامل شرکت صنایع معدنی نوظهورکویر بافق و بدون حضور “سیدمحمدرضا صدربافقی” مجری طرح مگامدول احیا مستقسم آهن اسفنجی در سالن اجتماعات هتل نیکان برگزار شد.
ارائه گزارش یعنی عمل به وظیفه
وی ابتدا رسانهها را تبلور افکار عمومی دانست و افزود: ارائه گزارشات توسط ما نشانه عمل به وظایف است و نیز بیان کمک های مورد نیاز می باشد.
قمیشی اولین قدم در تکمیل زنجیره فولاد تا مقاطع تعریف شده یعنی تولید ورق و ایجاد توسعه پایدار را پروژه مگامدول آهن اسفنجی دانست و گفت: پیگیری رسانهها در موفقیت و نتیجه رسیدن این موضوع نقش تعیین کننده داشته و امیدوارم این نقش همچنان تداوم داشته باشد.
۳۰ میلیارد تومان تا ۵ سال آینده
مدیرعامل شرکت نوظهور، مگامدول آهن اسفنجی را در منطقه با سرمایه گذاری حدود ۵ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: ۴ الی ۵ سال آینده حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان به سرمایهگذاری خواهیم رسید. و همچنین به ارزش افزودهای میرسیم که توسعهی اقتصادی و قدرت برداشتن گامهای بعدی را برای ما فراهم خواهد آورد.
غلامرضا قمیشی بابیان توسعه پایدار وظیفه همه مسئولان با ایجاد اشتغال و امید به نسل آینده، تاکید داشت: افتخار است که ما مسئولان در این راه جان خود را فدا کنیم و نباید پست و مقام برای اهداف شخصی باشد.
وی تصریح کرد: به دلیل ضعف مسئولین اقتصاد ایران به گل نشسته است. از خودگدشتگی لازمه رهایی از این باتلاق است.
۲۵آبان روز بررسی زمین
مدیرعامل شرکت نوظهور به ابلاغ اجرای پروژه در ۱۶ آبان ماه ۱۴۰۰ به پیمانکار اشاره داشت: تیمی از مشاورین شرکت مهندسی” برسو ” و شرکت پیمانکار” ام ام تی یی” و کنسرسیوم روز سه شنبه ۲۵ آبان ماه به منظور بررسی زمین جهت احداث در محدوده شهرک صنعتی حاضر خواهند شد.
وی گفت: بنا به دلایلی شرکت نوظهور نتوانست آنومالی شمالی را پیش فرآوری کند و محل درآمد فقط در میشدوان خلاصه شده؛ با این وجود از نظر تعهدات مالی به دولت بدهکار هستیم.
اولویت استفاده ذخیره پولی
جهت شروع مگامدول
مدیرعامل شرکت نوظهور با اشاره به برگزاری جلسات متعدد با مسئولان مربوطه اعلام کرد: امروز با ذخیره پولی موجود در حساب، می توان قسمتی از بدهی را به دولت پرداخت؛ اما تصمیم بر این شد تا به عنوان پیشپرداخت برای شروع مگامدول آهن اسفنجی هزینه نماییم تا کار هرچه سریعتر آغاز شود؛ زیرا این پروژه از اهمیت بسیاری برخوردار است.
غلامرضا قمیشی به پتانسیل بسیار خوب برای پشتیبانی پروژهها اشاره داشت و گفت: شرکت نوظهور شرایط خوبی در بحث مسئولیت اجتماعی دارد؛ و از چند ماه آینده برای حمایت از شهر اقداماتی آغاز خواهد شد.
۲سال و ۱۱ ماه تا تحویل پروژه
وی اذعان داشت: پس از گذشت ۳۵ ماه باید پروژه تحویل داده شود و برای ۶۰۰ نفر زمینه اشتغالزایی به صورت مستقیم فراهم گردد.
قمیشی با بیان اینکه با انجام این پروژه و چند طرح جنبی، یعنی مگامدول آهن اسفنجی شرکت نوظهور و مگامدول فولاد ابویی، پرونده خامفروشی در بافق بسته میشود؛ خاطرنشان کرد: برای به وجود آوردن ارزش افزوده و توسعهی پایدار و تبدیل مواد خام به محصول فرآوری شده اولین قدمها برداشته شدهاست.
قمیشی این پروژه راباعث ایجاد صرفه جویی در انرژی و کاهش هزینهها در دپوها و حمل و نقل دانست و افزود:منحنی پیشنهادی با منحنی عملیاتی باید منطبق باشد و پس از اجرای این طرح وارد قرار داد فولادسازی خواهیم شد.
وی با بیان اینکه، حتی ممکن است مگامدول ۲ نیز آغاز شود.،توضیح داد: امیدواریم با کاهش تحریمها ورق ها همزمان با نیاز کشور خارج شود.
مدیرعامل شرکت صنایع معدنی نوظهور با اشاره به چند پروژه در دستور کار اعلام کرد:کار اکتشاف در معدن میشدوان به سرعت پیشرفته داشته و در بحث معدن میشدوان با آغاز گمانه زنی های عمیق و بر اساس گزارش ها به ذخایر خوبی دست یافته ایم تا در آینده به توسعه رسید.
وی ادامه داد: اگر با گمانه زنی ها بتوان توده های معدنی را شناخت میتوان طرح استخراج را بیرون آورد.
وی اعلام داشت: تاکنون بیش از ۱۰ میلیون تن ذخیره معدنی در میشدوان شناسانده شده و امیدواریم به ۲۰ تا ۳۰ میلیون تن افزایش یابد.
عیار بالای سنگ
و دسترسی با کمترین هزینه
قمیشی به دو ویژگی خوب معدن میشدوان اشاره داشت و گفت: عیار بالای سنگ و دسترسی با کمترین هزینه به توده های کشف شده جدید از ویژگی های معدنمیشدوان است.
قمیشی سه پروژه دوم را پیش فرآوری دپوهای آنومالی شمالی نامید و بیان کرد: بیش از ۱۷ میلیون تن سنگ استخراج شده و باید پیش فرآوری انجام شود.
مرحله پیش فرآوری دپوهای آنومالی شمالی حداکثر تا ۲۰ آذر
وی آنومالی را پروژه سوم عنوان نمود و افزود: اولین مرحله پیش فرآوری دپوهای آنومالی شمالی حداکثر تا ۲۰ آذر ماه آغاز خواهد شد و ایجاد منبع درآمد جدید در این معدن برای نوظهور است و باعث میشود به تعهدات خود بهتر عمل کنیم.
وی افزود: سپس مراحل ۲ و ۳ انجام و پیشبینی میشود تا پایان سال هر سه مرحله صورت میگیرد.
مدیرعامل شرکت صنایع معدنی نوظهور با با بیان اینکه پیگیریم تا کار زمین پروژه همزمان با خرید تجهیزات انجام شود و در مدت ۱۸ماه، کنسانتره یک میلیون تنی آنومالی شمالی را راه اندازی نماییم، گفت: به ایننحو باعث میشود ظرفیت کنسانتره مورد نیاز برای گندله سه چاهون تامین شود که تمامی از اکتشاف در بطن خوداشتعالزایی است.
الهام نصیرزاده|