حضرت خدیجه کبری وفات یا شهادت ؟!

۱۰رمضان الکریم سالروزشهادت
ام المومنین حضرت خدیجه کبری
(سلام الله علیها)

سیری درزندگانی حضرت ام المومنین خدیجه کبری و پاسخ به شبهه
قال سَیدناوَمُولاناخاتم النبیین (سلام الله علیه)
ما مِنا إلا مسمومٌ أو مقتول
هیچ یک از ما نیست؛ مگر این که یا مسموم یا کشته می شود
و در روایتی دیگر حضرت سَیدُناوَمُولاناالامام الرِضا
(سلام الله علیه)می فرمایند؛
والله ما منّا إلا مقتول شهید
به خداسوگند هیچ یک از ما نیست؛ مگر این که (مقتول و شهید) است
از این روایات می توان فهمید تمام اهل بیت (علیهم السلام)که حضراتشان و منتسبین آنان به (شهادت )رسیده اند چون (حرف نفی و الا) در یک کلام افاده عُموم می دهد و همه ایشان را شامل می شود؛ مگر این که با دلیل مُحکم وَ یقینی یکی از ایشان خارج شود که چنین دلیلی موجود نیست و در قاموس عِصمت و رسالت و منتسبین بلافصل ائمه اطهار(علیهم السلام )چیزی
بنام کلمه(وفات) یا طبیعیت مفارقت نداریم؛ استشهاد به (شهادت) اسـت. و بسیارجای تحمل است برای شخصیتی که(ریشه اتصال نبوت و امامت)است و رحم او،وجود او تربیت کننده عُصاره خلقت با آن پیشینه ی عَمل و مجاهدت برای دفاع از اسلام و اعتقادات و ولایت امیرالمومنین(سلام الله علیه) بوده است به آخرعمرشان برچسب(رحلت و وفات بزنیم!) ازمحالات است،خیانت است به ایشان هم ازجنبه اعتقادی و هم ازجنبه عقلی و بنا بر هم نقل ذوات مقدسه(علیهم السلام) و آشکارا است مخالفت و حسادت (نِساء مزدور) برای نِفرت و لکه دارکردن دستگاه نبوی و رسالت آن چنانی که در(۱۰۰سند)تاریخی از شیعه و سنی وارد است که قبلا اشاره کردیم خود حضرت رسول الله(صلوات الله علیه)را به واسطه زن یهودیه (مَسموم)می نمایند،مگرنمی خوانید امام ششم(سلام الله علیه) می فرمایند آن دو زن بدکاره در شهادت رسول الله (صلوات الله علیه)دخیل هستند!؟
دور از ذهن نیست سبب بیماری ناگهانی و تب و احوال حضرت ام المومنین خدیجه کبری(سلام الله علیها) وابستگی و علتی دارد که درتاریخ مجهول مانده! و اگر در کتب موثق شیعی و تاریخی و توجیه نقلی درکتب انساب و نقل ازتواتر روایت ببینید و کمی تحمل بنماییم؛ آن که حضرت ام البنین خدیجه کبری )سلام الله علیها( (شهیده) هستند و سبب بیماری ایشان(سَم)بُوده است تَوسط
(زنان معروفه) که دستی داشته اندکه در این ایام بیماری حضرتش نه به عیادت آمدند و نه به پرستاری و در روایت داریم حضرتشان از این دوزن رو می گرفتند و آنها را رخصت نمی دادند. وحال باشماست نتیجه آن در این موضوع و گزیده ای از آنچه باید درباره حضرت ام المومنین خدیجه کبری)سلام الله علیها) بدانیم:
۱- به خاطر شدت پاکی و عفت در دوران جاهلیت، به ایشان طاهره و سیده قریش می گفتند.
۲- خواستگاران بسیار از بزرگان قریش داشت که با هیچ کدام ازدواج نکرد و برای ازدواج، خود، رسول خدا را انتخاب کرد.
۳- ازدواج ایشان در حالی بود که هم پیامبر و هم حضرت خدیجه هر دو در سن بیست و پنج سالگی بودند.
۴- هم چنین نه پیامبر و نه حضرت خدیجه تا آن زمان هرگز ازدواج نکرده بودند.
۵- مهریه ازدواج حضرت خدیجه معادل پانصد درهم نقره بود که همان را هم خود حضرت خدیجه به عهده گرفت.
۶- حضرت خدیجه اولین بانوی مسلمان است که بلافاصله در همان شب آغاز رسالت اظهار اسلام کرد و پیش از آن نیز هرگز کافر نبود بلکه به دین حنیف معتقد بود.
۷- در شهادت حضرت خدیجه برای اسلام، پیامبر، اقرار به ولایت امیرالمومنین علیه السلام و ابراز برائت از تیم و عدی ( اولی و دومی ) را شرط کردند که ایشان بدان اقرار کرد و هم زمان با اسلام دو رکن ولایت و برائت را پذیرفت.
۸- حضرت خدیجه نه تنها با مال خود که حتی با به خطر انداختن جان و سلامتی خود همواره و در طول حیات مبارک خود، از پیامبر اکرم دفاع نمود.
۹- در اثر حصر در شعب ابی طالب تمام اموال حضرت خدیجه صرف تهیه آذوقه برای مسلمانان محصور شد و خود ایشان نیز در اثر رنج فراوان آن سه سال و بنا بر تحلیلی در اثر سَم دشمنان از دنیا رفت (به شهادت رسید).
۱۰- حضرت خدیجه در میان زنان پیامبر صاحب امتیازاتی منحصر به فرد است.
۱۱- شدت علاقه پیامبر به ایشان به حدی بود که تا سالها بعد از شهادت ایشان همواره یاد و حرمت وی را پاس داشته و گوشزد می کرد.
۱۲ـ تنها همسر پیامبر است صاحب فرزند شد و سایر زنان پیامبر یا در سن فرزندآوری نبودند ( مثل ام سلمه ) یا عقیم و نازا بودند ( مثل عایشه ).
۱۳ـ تنها همسر پیامبر است که در آیات قرآن همواره مورد مدح و تمجید بوده و هرگز هیچ آیه ای در مذمت وی نازل نشده است. نه آیات خانه نشینی، نه آیات نهی از فحشا نه آیه افک!
۱۴ـ تنها همسر پیامبر است که در قیامت هم ردیف پیامبر و معصومین علیهم السلام بر اعراف و پل صراط مجوز ورود به بهشت می دهد.
حجت الاسلام «سید مصطفی سیار» به نقل از پایگاه خبری https://haraznews.com//

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

صدای افق

افق کویر، باعرض سلام و خسته نباشید خدمت