به گزارش هفته نامه افق کویر؛ خبرنگار افق کویر این هفته تصمیم به گفتگو با یکی از حافظان قرآن نموده به امید اینکه علاقه مندان در زمینه حفظ قرآن، استعدادهای خودشان را شکوفا کنند و پا به این عرصه خدا پسندانه بگذارند.
افق کویر: لطفاً خودتان را معرفی کنید؟
فاطمه فتوحی بافقی هستم و ۲۱ سال سن دارم و همچنین دانشجو رشته آموزش ابتدایی هستم.
افق کویر: از چه زمانی حفظ قرآن را بهطور جدی شروع کردید؟
درسال ۱۳۸۵ در جامعه القرآن ابتدا سوره های کوتاه حفظ نمودم، در سال ۱۳۹۸ طرح رحله در بافق به مدت۴۰ روز برای حفظ ۳ جزء برگزار شد و شرکت کردم، کم کم انگیزه برای حفظ قرآن بیشتر شد، بعد از آن طرح به صورت غیر حضوری ادامه داده و در حال حاضر ۱۰ جزء حفظ نمودم.
افق کویر: نقش خانواده در حفظ قرآن چقدر بود؟
خانواده نقش مهمی دارنداگرخانواده قرآنی باشد کودک بیشتربه سمت قرآن روی می آورد؛ الحمدا… خانواده قرآنی داشته و خانه همیشه محفل انس با قرآن بود و من مدیون مادرم هستم.
افق کویر: حفظ یکساله چگونه است؟ شما این روش حفظ را پیشنهاد میکنید یا فکر میکنید شخص باید شرایط خاصی برای حفظ قرآن داشته باشد تا بتواند در طول یک سال حافظ قرآن شود؟
عالی است؛ به شرط آنکه مرور و تمرین کند و زمان بیشتری شبانه روز برای آن اختصاص دهد.
افق کویر: از نظر شما بهترین سن برای حفظ یکساله قرآن، چه سنی است؟
مزیت حفظ یکساله قرآن این است که شخص ثمره تلاشش را زود مشاهده میکند؛ اما این موفقیت منوط به استعداد، توانایی و شرایط ویژه زندگی و مشغله افراد است.
افق کویر: شما برای تثبیت و نگهداری محفوظاتتان چقدر وقت میگذارید؟
یکی از معجزه های قرآن است که اگر یک هفته مرور نشود فراموش می گردد و باید هر روز حداقل یک صفحه از قرآن را خواند و برای تثبیت مرور یک جز یا دو جز کفایت میکند؛ حفظ و نگهداری قرآن سخت تر از حفظ نمودن است.
افق کویر: برنامه شما برای آینده چیست؟
مربی قرآن در شهرستان گردم و در این راه به همه علاقمندان به حفظ قرآن خدمت نمایم.
افق کویر: درخواست شما از مردم و مسئولین چیست؟
مسئولین بیشتر به مسائل قرآن توجه نمایند و برای گسترش کلاس های قرآن حمایت نمایند.
افق کویر:سخن پایانی؟
پیامبر ـ صلّی ا… علیه و آله ـ فرمود: قلوب هم مانند آهن زنگار میگیرد، سؤال شد با چه چیزی زنگار را باید زدود؟ فرمود: با خواندن قرآن.
حدیث عباسی