بودجه های قطره ای کار را قطره ای پیش می برد

 به گزارش هفته نامه افق کویر؛ سه شنبه ساعت ۱۰ صبح ششم شهریور ماه نشست خبری رییس بیمارستان ولیعصر(عج) و رییس شبکه بهداشت شهرستان بافق در محل ساختمان مرکزی شبکه بهداشت و درمان برگزار شد:

در ابتدا« ثنایی» رییس بیمارستان ولیعصر(عج) گفت: این بیمارستان با ۳۰۰ نفر مجموعه کارمند، پزشک، کادر درمان و غیره فعالیت می نماید.
وی در ادامه بیان کرد: این بیمارستان در ۱۷ رشته تخصصی فعال است؛ که در آینده نزدیک به ۱۸ تخصص ارتقا خواهد یافت.
وی افزود: کمبود نیروی متخصص به صورت حاد نخواهیم داشت و همچنین در مورد کادر غیر پزشکی از جمله ماما، پرستار، کارشناس اتاق عمل و بیهوشی و … کمبودی نیست.

کمبود نیروی اداری و خدمات در بیمارستان

وی تصریح کرد: در زمینه نیروهای پشتیبان اداری با مشکل روبه رو بوده و در آینده نیز بیشتر خواهد شد.
وی عنوان کرد: تنها چالشی که با آن روبه رو هستیم کمبود نیروی خدمات است.

برای جذب نیروی انسانی ۹۰ درصد طرح باید پیش رود

 

وی تصریح کرد: برای جذب نیروی انسانی در بیمارستان ۹۶ تخت خوابی باید طرح ۹۰ درصد پیشرفت کند؛ اما پیش بینی های لازم صورت گرفته است.
ثنایی در ادامه بیان کرد: تجهیزات پزشکی و بیمارستانی از اهمیت بسزایی برخوردار است، برای بخش دیالیز دو دستگاه دیالیز با اعتبار ۶۰۰ میلیون تومان افزوده شد و دو تخت به بخش دیالیز افزوده شد و در حال حاضر ۱۳ بیمار همزمان می توانند خدمات دریافت کنند قبل از این اقدام تنها به ۹ نفر همزمان خدمات ارائه می شد.
ثنایی در ادامه این نشست از خریداری تجهیزات پزشکی گفت و در ادامه بیان کرد: سعی شده است که تجهیزات بیمارستان به روز رسانی نسبی شود.

برای تعمیر اصولی بیمارستان باید بیمارستان کامل تعطیل شود

وی در زمینه تأسیسات ، پشتیبانی و عمرانی بیمارستان عنوان کرد: با توجه به اینکه چهل سال از قدمت بیمارستان می گذرد و فرسوده شده است و اگر بخواهیم اصولی بیمارستان تعمیر شود باید بیمارستان کامل تعطیل شود چون نیاز به قطع آب ،برق، گاز و غیره می باشد؛ بنابراین برای جلوگیری از تعطیلی بیمارستان باید کارها مقطعی انجام شود؛ بدین معنا که در تابستان سیستم های گرمایشی و در زمستان سیستم های سرمایشی تعویض و تعمیر گردند.
وی تصریح کرد: بیمارستان فرسودگی های زیادی دارد و نیاز است که هر چه زودتر بیمارستان جدید ساخته شود.

وصل فاضلاب به فاضلاب شهری تنها راه رفع بوی نامطبوع بیمارستان

 

وی مشکلات فاضلاب این بیمارستان را بسیار دانست و گفت: دغدغه روزانه و هفتگی من و همکاران است و از زمانی که فاضلاب شهری در شهرستان کار خود را شروع کرده این مشکل وجود دارد و تا فاضلاب بیمارستان به فاضلاب شهری وصل نشود بوی نامطبوع گاهی اوقات در بیمارستان به مشام می رسد و این مشکل وجود خواهد داشت و نمی توان کاری برای رفع این مشکل انجام داد.

رسیدگی به بیماران سطح یک و دو باید در کمتر از ۳۰ ثانیه صورت‌گیرد

دکتر ثنایی بیان کرد: هر بیماری که وارد بیمارستان شود؛ باید حتما تریاژ(سطح بندی) شود ؛ افراد با تریاژ ۴ و ۵ ، چهار ساعت برای ارائه خدمت فرصت وجود دارد؛ اما در بیمارستان به
طور متوسط فقط ده دقیقه طول می کشد و افراد با تریاژ سطح یک و دو و گاهی اوقات سطح سه نیز باید در کمتر از یک دقیقه و حتی سی ثانیه اقدامات اولیه صورت گیرد.
وی در ادامه بیان کرد: در پنج ماه اول سال ۱۴۰۲ مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان به افراد نیازمند تخفیف داده شد.

بودجه های قطره ای کار را قطره‌ای پیش می برد

وی افزود:در پنج ماه گذشته در اورژانس چهل هزار نفر مراجعه کننده داشته و شهرستان بافق پذیرای بیماران بهاباد نیز است و در بخش دیالیز ۲۰۰۰بیمار؛ ۱۰۰۰۰ آزمایش سرپایی، ۳۵۰۰ مورد سونوگرافی، ۲۵۰۰ مورد عمل و ۴۰۰ زایمان در پنج ماه گذشته انجام شده است.
وی در ادامه در مورد طرح عمرانی بیمارستان گفت: برای ساخت بیمارستان جدید به بودجه فوری نیاز است و بودجه های قطره ای کار را نیز قطره ای پیش می برد.

نمی توان زمان مشخصی برای اتمام بیمارستان عنوان کرد

وی زمان اتمام بیمارستان را نامعلوم اعلام نمود و گفت: تا زمانی که زمان پرداخت اعتبارات مشخص نشود نمی توان زمان مشخصی نیز برای اتمام بیمارستان عنوان کرد.
وی گفت: طرح کددار نیست و اعتبار سالیانه به آن تعلق نمی گیرد و یک نفر نمی تواند این طرح را پیگیری کند همه مسئولین باید متحد شده و کار را به سرانجام به رسانند.
وی همچنین میزان اعتبار لازم برای اتمام ساختمان بیمارستان را نامشخص اعلام کرد و گفت ممکن است عددی اعلام شود؛ اما بعد از مدتی با افزایش نرخ ها باز عدد تغییر کند.

۸۰ میلیارد برای تکمیل بیمارستان نیاز است

وی در ادامه تصریح کرد: ۸۰ میلیارد دیگر برای تکمیل بیمارستان نیاز است و دانشگاه تا به الان ۶۰ میلیارد تومان اعتبار پرداخت نموده است و میزان پرداختی ها از محل مسئولیت های اجتماعی را حضور ذهن ندارم اما مبلغ قابل توجهی پرداخت شده است.

شهرستان به این نتیجه رسید؛ که بیمارستان جدید ساخته شود

دکتر دانشی در ادامه توضیحاتی در مورد این بیمارستان ارائه نمود و گفت: تصمیم بر این بود که ۳۲ تخت به بیمارستان فعلی اضافه شود و بیمارستان توسعه یابد و این طرح کددار شد و در نهایت شهرستان به این نتیجه رسید؛ که بیمارستان جدید ساخته شود؛ بنابراین تصمیم گرفته شد؛ که پنجاه درصد هزینه ها از محل مسئولیت اجتماعی پرداخت شود و پنجاه درصد دیگر نیز از طرف دولت تامین اعتبار گردد.
ثنایی در ادامه گفت: این طرحی نیست که من تصمیم گیرنده باشم و این طرح جز اولویت های دانشگاه علوم پزشکی است.

باید الزاماتی صورت گیرد تا اعتبارات هر چه زودتر پرداخت شود

وی در ادامه عنوان کرد: فرماندار جهت تامین اعتبار نامه ای با جزئیات میزان پرداخت به معادن ارسال نموده است و باید الزاماتی صورت گیرد تا اعتبارات هر چه زودتر پرداخت شود؛ تا چرخ این بیمارستان فعال شود.
دکتر دانشی در ادامه بیان کرد: سه پایگاه اورژانس در حال ساخت است که اورژانس در مسیر سیریز ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و به زودی افتتاح خواهد شد.

بیماری سالک افزایش یافته است

وی در مورد پشه سالک گفت: بیماری سالک افزایش یافته و در سال جاری ۱۸۰۰ هکتار جونده کشی انجام شده است و ۱۲۴ بیمار مبتلا به سالک رایگان درمان شدند و این افراد یا در خانه باغ حضور داشته یا کشاورز بودند.
وی در ادامه بیان کرد: هر سال در دومرحله جونده کشی صورت می گرفت؛ اما در سال جاری تصمیم است؛ که در سه مرحله این کار انجام شود؛ که در اردیبهشت ماه،شهریورماه و مهرماه انجام می شود.
وی از شهروندان خواست: حتما توری برای پنجره ها و درب منزل نصب کنند و مبتلایان ۱۴۰۱ از ۱۴۰۰ بیشتر بوده است و سال جاری آمارها افزایش مبتلایان را نشان می دهد.

هاری هیچ درمانی ندارد و فرد مبتلا به هاری فوت می شود

وی عنوان کرد: ۱۸۰ مورد حیوان گزیدگی داشته و حتما واکسن هاری را دریافت نمایند؛ اگر فردی توسط حیوان مبتلا به هاری دچار گزیدگی شود حتما فوت خواهد کرد و هیچ درمانی ندارد.
وی افزود: افراد مبتلا به گزیدگی همان لحظه هار بودن حیوان مشخص نمی شود و باید صبر کرد که اگر بعد از ده روز فرد فوت نمود مشخص می شود که حیوان هار بوده است.

۵۸ مرکز تهیه و توزیع به مراجع قضایی معرفی و ۲۲ مورد نیز پلمپ شد

وی در ادامه تصریح کرد: از ۶۵۲۷ مورد از مراکز تهیه و توزیع بازدید انجام شده است که ۵۸ مورد به مراجع قضایی معرفی شدند و ۲۲ مورد نیز پلمپ صورت گرفت و ۳۱۶۶ کیلوگرم مواد معیوبی وجود داشت .
وی افزود: از ۷۱۲ کارگاه کوچک و بزرگ بازدید صورت گرفته است که ۴ مورد به مراجع قضایی معرفی شدند.

داروهای غیر مجاز ممکن است حاوی شیشه باشند

وی در ادامه گفت: از باشگاه های بدنسازی و آرایشگاه ها دارو جهت لاغری و چاقی دریافت ننمایید، ممکن است داروها حاوی شیشه باشند.
وی عنوان کرد:با استفاده از این داروها به نتایج دلخواه خواهید رسید اما عوارض جبران ناپذیری ممکن است ایجاد نماید.
وی گفت: نمونه ای از دارو برای آزمایش ارسال شده است و جواب آزمایش یکی از افرادی که این داروها را مصرف می کرده مثبت شده است و احتمال می رود که داروها حاوی شیشه باشد.
وی از پلمپ یک عطاری خبر داد و گفت: فردی که داروهای طب سنتی ارائه می داد مجوز لازم را نداشته و همچنین هیچ کدام از داروها سیب سلامت نداشتند.

گزارش: حدیث عباسی

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

صدای افق

افق کویر، باعرض سلام و خسته نباشید خدمت