اخیرا امام جمعه بافق در سخنرانی نماز جمعه این شهرستان، دغدغه های خود را از اوضاع شهر اعلام کرد. این نگرانی ها در هفته نامه افق کویر در شماره ۱۱۰۳ و به تاریخ ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۲ با عنوان « هشدار فرهنگی، اقتصادی و صنعتی امام جمعه بافق» منتشر شد. در این گزارش به مساله «آموزش و پرورش، تأمین خوراک برای شرکت سنگ آهن مرکزی، امکانات و تجهیزات مدارس، موضوع کتاب و کتاب خوانی، اقتدار کارگران» و غیره اشاره شده است. اینها همه نمونه مسایلی است که در بافق می گذرد و «مشتی نمونه خروار است» که اگر بیشتر و عمقی نگاه شود؛ مسایل گسترده تری خواهیم دید که امام جمعه شهرستان در همین حد اکتفا کرده است.
آنچه که نگارنده در اینجا می خواهد خدمت خوانندگان گرامی در قالب کلمات تقدیم کند؛ این است که باید به دغدغه ها و نگرانی ها یی پاسخ داده شود؛ یعنی این نباشد که به صرف گفتن و تمام شدن این موضوع باشد؛ چراکه گفتن هم حد و حصری دارد و موضوع امام جمعه سابق بافق تکرار نشود که «چقدر بگویم! و آقایان توجهی ندارند»
به نظر بنده، باید برای اجرای شدن این افکار و توصیه ها کمیته ایی تشکیل شده و در جهت حل مساله تا حصول نتیجه برنامه ریزی گردد. این امر را قطعا نهاد امام جماعت بافق به خوبی می تواند ایفاءکند و با تمرکز بر این مساله و هماهنگی با ارگان های دست اندرکار و مرتبط، به نوعی آنان را مجاب کند تا به این توصیهها احترام گذاشته و هر کدام که امکان اجرایی شدن آن نیست اعلام وآن مقدار که حالت اجراء شدن به خود می تواند بگیرد نیز عملا اجراء کنند. بطور حتم آثار آن در درازمدت مشهود خواهد بود و مردمان در این دیار «قصبه طیبه» طعم این وحدت و هماهنگی را خواهند چشید.
توصیه ها و بیانات ائمه جمعه در تمامی شهرها و بلاد همین گونه است که به مسئولان ارشاداتی دارند، توصیه هایی که برخاسته از انتظارت مردم خواهد بود.
امید است که همانگونه که امام جمعه شهرستان بافق، نگرانی ها و دغدغه های خود را در خطبه های نماز جمعه با مردم در میان می گذارند از سوی مسئولان تلاش شود تا موضوع و مساله حل شود؛ نه این که صرفا شنیدن و گذشتن از آن باشد. کاری که متاسفانه در چند سال پیش به یک باره باب شد و موجب دلخوری مسئولان از یکدیگر و فاصله گرفتن آنان شد و می دانیم هر مقدار مدیران و مسئولان با یکدیگر زاویه داشته باشند «دود آن به چشم مردم خواهد رفت.»