به گزارش هفته نامه افق کویر به نقل از خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، عباس حاجیحسینی ضمن بیان اینکه گل محمدی جز گیاهان کم آبخواه و مطابق با تغییر الگوی کشت در استان یزد است، گفت: برداشت این گیاه ارزشمند از اواخر فروردین ماه آغاز و تا اوایل خرداد ماه ادامه دارد.
وی افزود: از هر هکتار سطح زیر کشت گل محمدی، حدود ۲/۵ تا ۳ تن گل تازه برداشت که از هر تن آن ۳ هزار لیتر گلاب در واحدهای فرآوری این محصول استحصال میشود.
وی افزود: به ترتیب شهرستانهای خاتم، تفت، ابرکوه، مهریز و مروست بیشترین سطح زیر کشت گل محمدی را در استان یزد به خود اختصاص دادهاند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد در ادامه ذکر کرد: به منظور تولید و دستیابی به گلاب مرغوب و استفاده حداکثری از این گل ارزشمند تعداد ۱۴۸ کارگاه فرآوری گل محمدی به صورت سنتی و ۹ واحد صنعتی و مکانیزه در استان یزد تاسیس و در حال فعالیت است.
حاجی حسینی در پایان خاطر نشان کرد: توسعه کاشت گیاه گل محمدی به علت کم آبخواه بودن، به عنوان جایگزینی مناسب جهت تغییر الگوی کشت در دستورکار سازمان جهادکشاورزی استان قرار گرفته، به طوری که در سال جاری بیش از ۲۰ هزار نهال گل محمدی در سراسر یزد توزیع شده است.