ضرر نخوردن میوه و سبزی بیشتر است یا خوردن سمی که در آنهاست؟

به گزارش بهداشت نیوز: مسلما میوه و سبزی‌هایی که با آن آبیاری می‌شوند، احتمال ناسالم‌بودنشان بیشتر است اما در شهرهای کوچک شدت آلودگی میوه و سبزی‌هایی که با آب قنات یا رودخانه‌ها آبیاری می‌شوند، کمتر است و درنتیجه آلودگی کمتری دارند. میوه، سبزی‌ها و صیفیجات تازه از مهم‌ترین گروه مواد غذایی و دارای انواع مواد مغذی، ویتامین‌ها و املاح هستند و بخش قابل توجهی از آهن، منیزیم و پتاسیم مورد نیاز بدن را تامین می‌کنند. به همین دلیل باید در برنامه غذایی گنجانده شوند. حذف یا کاهش مصرف آنها باعث کاهش دریافت مواد مغذی می‌شود و در نتیجه در معرض خطر کمبود موادمغذی و عوارض آن قرار می‌گیرند. با مصرف میوه‌ها ویتامین‌ C، آنتیاکسیدان‌ها و ترکیب‌های فعال گیاهی فلاونوییدها که با توجه به شیوه زندگی امروزی، بدن نیاز فراوانی به آنها دارد، تامین می‌شود. این موادمغذی در تحکیم استخوان‌ها، رشد و نمو، عملکرد بیوشیمیایی بدن، تقویت سیستم ایمنی، بهبود عملکرد سیستم بینایی، تامین پیش‌ساز ویتامین A، پیشگیری از بروز برخی بیماری‌ها، کنترل فشارخون و تعادل آب و الکترولیت‌ نقشی موثر دارند. در ضمن، مصرف میوه‌ها در کنار سبزی‌ها در عملکرد دستگاه گوارشی نیز تاثیرگذار است و مصرف ناکافی‌شان باعث بروز مشکلات جدی می‌شود بنابراین خوردن انواع میوه و سبزی‌ها توصیه می‌شود.

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

خاک را نتوانستیم برای خودمان نگه داریم

 به گزارش هفته نامه افق کویر، مراسم تودیع