طرز تهیه شیرینی شکری

مواد لازم برای شیرینی شکری :

 کره ۱۲۵ گرم
 پودر شکر  نصف پیمانه
 وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
آرد ۲۵۰ گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
شکر و پودر پسته به مقدار لازم برای تزیین

طرز تهیه شیرینی شکری :

کره و پودر شکر را می زنیم تا کاملا نرم و‌ سفید شود، تخم مرغ و‌ وانیل را اضافه می کنیم مجددا می زنیم، سپس آرد و بکینگ پودر را ریخته و هم می زنیم تا خمیر یکنواختی بدست بیاید، خمیر را با وردنه باز می کنیم و‌ قالب می زنیم.

سپس روی آن شکر و پودر پسته می پاشیم و‌ در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه می پزیم.

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

هزار وصدوسی و پنجمین(۱۱۳۵) شماره از هفته نامه افق کویر منتشر شد:

اما و اگرهای بخشداری بافق/ تفاوت های دو