مواد لازم برای شیرینی شکری :
کره | ۱۲۵ گرم |
پودر شکر | نصف پیمانه |
وانیل | یک هشتم قاشق چایخوری |
تخم مرغ | یک عدد |
آرد | ۲۵۰ گرم |
بکینگ پودر | نصف قاشق چایخوری |
شکر و پودر پسته | به مقدار لازم برای تزیین |
طرز تهیه شیرینی شکری :
کره و پودر شکر را می زنیم تا کاملا نرم و سفید شود، تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم مجددا می زنیم، سپس آرد و بکینگ پودر را ریخته و هم می زنیم تا خمیر یکنواختی بدست بیاید، خمیر را با وردنه باز می کنیم و قالب می زنیم.
سپس روی آن شکر و پودر پسته می پاشیم و در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه می پزیم.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته