رشته پلو (سنتی )

مواد لازم
برنج:۴پیمانه پلو پز- رشته پلوئی:۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده:۲۰۰گرم -پیاز :۲عدد- کشمش :۲۰۰گرم زعفران:۱بسته کوچک (اق-م )- روغن وکره:۱۵۰ گرم -نمک،فلفل ،دارچین، زردچوبه به میزان لازم

چگونگی تهیه
ابتدا برنج را خیس کرده با کمی نمک می گذاریم تابجوش بیاید ۲ تا ۳ دقیقه مانده تا برنج را آبکش کنیم رشته پلوئی را اضافه می‌کنیم سپس برنج ورشته پلوئی را با هم آبکش میکنیم ته قابلمه را روغن ریخته ومانند پلو دم می گذاریم . پیازرا سرخ کرده به همراه گوشت وکمی نمک ، دارچین ، زعفران ، فلفل اضافه کرده سپس کشمش را تفت داده وقتی برنج دم کشید رویش را با گوشت وکشمش تزیین می کنیم .

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

هزار وصدوسی و پنجمین(۱۱۳۵) شماره از هفته نامه افق کویر منتشر شد:

اما و اگرهای بخشداری بافق/ تفاوت های دو