کارخانه کاشی و سرامیک زمرد در بی خبری

کارخانه کاشی و سرامیک زمرد بافق در تاریخ ۱۶ خرداد ۱۳۷۷ با ۵ هزار و ۱۳ نفر سهام تشکیل شد. ۴۹۰۰ نفر آن ها بافقی هستند که تنها ۱۰ درصد سهام را خریداری کردند و مابقی نیز با خرید ۹۰ درصد سهام غیر بومی هستند. «حاج حسین فتاحی» رئیس هیئت مدیره این کارخانه در گفتگویی با هفته نامه افق کویر که در شماره پنجم این نشریه و در تاریخ ۲۲ آذرماه ۱۳۷۸ انجام داد؛ برای کسانی که خواهان افزایش سرمایه و یا تسویه حساب ریالی بابت خرید سهام شان با این شرکت بودند؛ ۴۲۹ جایزه در نظر گرفته بود. اینان وقت داشتند تا تاریخ ۲۵/۱۰/۱۳۷۸ با شرکت تسویه حساب کنند؛ یعنی نسبت به افزایش سرمایه خود اقدام کنند؛ خواهند توانست در این قرعه کشی شرکت کنند. این جوایز شامل موتوسیکلت یاماها ۱۲۵، تلویزیون ۱۴ تا ۲۸ اینچ، فرش ۶ متر ۵۰۰ شانه، یخچال ۱۲ فوت و جاروبرقی و نیز یک جایزه ممتاز و آن هم یک دستگاه پیکان (۱)
این شور و اشتیاق مردم بود و هیئت مدیره کارخانه کاشی و سرامیک زمرد بافق که هر دو به سهم خود تلاش کردند به بهترین نحو کمک حال هم باشند. در بافق سابقه نداشت این اتحاد و همدلی که مردم نشان دادند و به سرمایه گذاران اعتماد کردند و دسترنج خود را به دست سرمایه گذاران عمده سپردند؛ اما چگونه شد که این کارخانه با مشکلاتی روبرو گردید و موجب یاس و ناامیدی مردم شد.؛ در اینجا نخواهد گنجید. یکی از مسایلی که همیشه چوب آن بالای سر ما بافقی ها هست؛ این است که بیشترین سپرده گذاری در بانک ها از آن ما هست؛ اما چرا این سپرده ها به بازار کسب و کار نمی رود و در بانک ها به عنوان سپرده نگهداری می شود و فرد خوشحال از این که ماهانه سودی عاید اوست و خیالش هم راحت که ته پولش تغییری نخواهد کرد؛ شاید پاسخ آن همین باشد که یک بار به بخش خصوصی اعتماد شد و پول بی زبان را به آنها سپردند؛ اما سرمایه گذاران عمده به جای نشان دادن حسن نیت؛ آن روی سکه را نشان دادن و قصه رسید به جایی که کارخانه با بحران مواجه شد و در فراز و فرود افتاد؛ تا اکنون که از این کارخانه خبری به بیرون درز پیدا نکرده است. برخی نیز خواستار گرفتن مطالبات خود هستند و برخی نیز خواهان فروش سهام خود؛ به هر جهت این رویه مورد پسند هیچکس نیست
اکنون اراضی این کارخانه ارزش مضاعفی پیدا کرده و بنا بر عقیده آگاهان با فروش زمین یا واگذاری آن به سهام داران می توان تا مقداری بدهی این کارخانه را به بانک ها و سهام داران تسویه نمود و یا خارج از همه اینها دوباره آستین همت را بالا زد و کارخانه کاشی را به اوج رساند؛ چرا که اکنون روزگاری است که کارخانجات کاشی می توانند با تولید محصولات خود و فروش هم در داخل با توجه به نیاز جامعه و هم در خارج نسبت به ارز آوری اقدام نمایند.
منبع:
(۱) http://yazdrasa.ir)

محمد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌حسین تشکری بافقی
صاحب‌امتیاز و مد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یرمسئول

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

درنگی بر آسیب های که بیداد می کند

حضرت علی (علیه السلام) درباره تقسیم ساعات شبانه