رول های لازانیا رژیمی یک شام سریع و آسان هستند که بچه ها دوست دارند و جایگزین خوبی برای دستور غذای ماکارونی خواهد بود.
مواد لازم برای رول لازانیا :
پیاز | ۱ عدد |
کرفس | ۳ ساقه |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
گوجه فرنگی گیلاسی | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
ورق لازانیا | ۲۵۰ گرم |
ریکوتا | ۲۵۰ گرم |
پنیر موتزارلا رنده شده | ۱۵۰ گرم |
برگ ریحان | ۵۰ گرم |
طرز تهیه رول لازانیا :
برای تهیه سس، پیاز را ریز کنید و از ۳ ساقه کرفس بوته های زرد روشن و برگ و ساقه های جوان را جدا کنید و ریز خرد کنید.
به آرامی روغن زیتون را در یک قابلمه بریزید، پباز و کرفس را اضافه کنید و تفت بدهید و چیلی را اضافه کنید، سپس گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید و بگذارید ۳۰ دقیقه بجوشند.
در این هنگام هنگام لازانیا را در آب و نمک بجوشانید در حین جوشاندن کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید. وقتی ورقه های لازانیا نرم شدند آن ها را آبکش کنید و داخل سبدی آن را پهن کنید که به هم نچسبند.
یک عدد تخم مرغ را خوب مخلوط کنید و سپس پنیر ریکوتا را به تخم مرغ اضافه کنید و باز هم مخلوط کنید. با استفاده از قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی را روی هر ورق بگذارید و از مخلوط پنیر و تخم مرغ هم روی سس بریزید به صورتی که لبه های لازانیا حدود ۱ سانتیمتر خالی باشد. و لازانیاها را رول کنید و داخل ظرف مورد نظر برای داخل فر ایستاده قرار بدهید تا ظرف پر شود.
روی لازانیاها را با پنیر موتزارلای رنده شده بپوشانید و داخل فر قرار بدهید. تا پخته شوند و پنیر روی آن طلایی شود از فر خارج کنید. بعد از اینکه از فر بیرون آوردید با ریحان و برگ های کرفس آن را تزیین کنید.
می توانید سیب زمینی آبپز کنید و با سس گوجه و پنیر داخل لازانیاها را پر کنید و رول کنید و روی آن پنیر بریزید. و داخل فر قرار بدهید تا بپزند.
نکاتی برای تهیه رول لازانیا :
می توانید داخل لازانیاها را با اسفناج و پنیر ریکوتا و یا حتی با یک لایه با سس گوشت قرمز و یا مرغ پرکنید.