ایرنا- مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: کاهش مصرف کربوهیدراتها نظیر قند، شکر و مواد نشاستهای به کنترل ویروس کرونا کمک میکند.
دکتر فاطمه سادات هاشمی نسب روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: ویروس کرونا عمدتا به واسطه القای التهاب شدید در بدن به بسیاری از ارگانها از جمله ریه آسیب میرساند.
وی افزود: مصرف میوه و آبمیوهها به دلیل دارا بودن انواع ویتامینها ضرورت دارد اما به دلیل وجود فروکتوز که یکی از انواع قندهاست باید به میزان متعادل مصرف شود.
مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همچنین ضروری است تا برای حفظ سلامت بدن مصرف غذاهای گوشتی را کاهش داده از انواع سبزیجات و حبوبات مانند ماش و نخود در برنامه غذاییمان بیشتر استفاده کنیم.
وی بیان کرد: انواع سوپ سبزیجات،مصرف سبزیجات تازه معطر و انواع جوانه غلات را افزایش دهیم و نکته دیگر اینکه غذا به اندازه متعادل و در وعدههای منظم مصرف شود و از بسیار کم خوردن یا پرخوری خودداری کنیم.