” دستگاه تنبلونه” ساخت دختران بافقی

به گزارش هفته نامه افق کویر؛ طرح “جابربن حيان”يا پژوهش هاي علمي ابتدايي فرصت و بستري است كه دانش آموزان از طريق روش پروژه با تلاش فردي يا گروهي درباره يك موضوع خاص به كسب دانش مهارت و نگرش خاص مي رسند. باتوجه به حضور موثر و قوی دانش آموزان بافقی در عرصه های مختلف آموزشی و پرورشی، هفته نامه افق کویر، برآن شد تا با تنی چند از این دانش آموزان پایه ششم ابتدایی گفتگویی کوتاه داشته باشد. این مصاحبه اختصاص دارد به غزل جلالی،فاطمه طالبی و فاطمه خدابخشی از آموزشگاه دخترانه قدس که دستگاه “تنبلونه” را اختراع نموده اند.
ابتدا غزل جلالی دوازده ساله از نام دستگاه خود گفت: با همفکری دوستانم نام آن را تنبلونه گذاشته ایم و این طرح از جانب من بوده است.
وی وسایل لازم جهت ساخت این دستگاه را عنوان کرد وافزود: سعی ما براین بوده تا از وسایل اطرافمان استفاده نماییم. و این دستگاه از چوب، کارتن، آرمیچر، موتور گیربکس، سیم و دکمه روشن و خاموش ساخته شده است.
فاطمه طالبی، ادامه داد: دستگاه ” تنبلونه” باتلاش بسیار و با هزینه ۷۶هزارتومانی ساخته شده و شانس برنده شدنمان را ۸۶درصد پیش بینی می نماییم.
فاطمه خدابخشی در ادامه تصریح کرد: این دستگاه تنها تخمه آفتاب گردان را مغز می کند. و اگر دستگاهمان مورد استقبال قرارگرفت حتما کار خود را ارتقا خواهیم داد.
این سه دانش آموز بافقی در پایان یادآورشدند: دانش آموز موفق کسی است که در هر رشته تحصیلی و با هر توان و استعدادی آنگونه تلاش کند که بهترین باشد.

الهام نصیرزاده

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

خاک را نتوانستیم برای خودمان نگه داریم

 به گزارش هفته نامه افق کویر، مراسم تودیع