قطاب خانگی

مواد لازم
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
ماست : ۲/۱ پیمانه
روغن جامد ذوب شده : ۲/۱ پیمانه
آرد : ۲ پیمانه
بکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
مواد وسط قطاب
بادام چرخ شده : ۲ پیمانه
پودر قند : ۱ پیمانه
پودر هل : ۱ قاشق مرباخوری
گلاب : ۳-۴ قاشق مرباخوری
همه را با هم مخلوط کنید و خمیری برای درون قطاب تهیه کنید.
مراحل آماده سازی قطاب
بکینگ پودر را در ماست حل کنید.
زرده های تخم مرغ و روغن ذوب شده را به آن بیفزائید و با قاشق هم بزنید.
آرد را کم کم اضافه کنید( تا خمیر ترد تری داشته باشید).
خمیر را در نایلون بپیچید و یک و نیم ساعت استراحت دهید.
بعد از یک ساعت ونیم ساعت خمیر را روی تخته به قطر ۲ تا ۳ میلیمتر باز کنید و قالب گرد ۷ سانتیمتری برش دهید و مواد وسط قطاب را که تهیه کرده بودید لابلای خمیر بگذارید و بپیچید و در روغن فراوان سرخ کنید.
روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و همانطور گرم در پودر قند بغلطانید و در ظرف درب دار نگه داری کنید./ربابه ملا حسینی

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

خیابان بدون فضای سبز غیر قابل تحمل است

 به گزارش  هفته نامه افق کویر؛ خیابان «شهید