درمان سوزش سر دل با ۱۱دمنوش و نوشیدنی فوق العاده موثر!

سوزش سر دل که به عنوان رفلاکس اسید نیز شناخته می‌شود، باعث درد یا احساس سوزش در قفسه سینه می شود. این مشکل زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری بر‌گردد. درمان سوزش سر دل اغلب شامل مصرف داروها و ایجاد تغییر در رژیم غذایی و سبک زندگی می شود. برخی نوشیدنی‌ها و دمنوش‌ها نیز برای سوزش سر دل خوب هستند. در این نوشتار به معرفی نوشیدنی‌هایی پرداخته ایم که برای درمان سوزش معده موثر هستند.
نوشیدنی و دمنوش برای سوزش سر دل
اگر چه برای درمان سوزش سر دل می‌توانید دارو مصرف کنید اما اغلب تغییرات رژیم غذایی نیز به کنترل و تسکین این بیماری کمک می کند.
نوشابه و سایر نوشیدنی‌هایی گاز دار باعث برگشت اسید معده به مری می شوند. به همین دلیل باید از نوشیدن آن ها جلوگیری کنید.

چه بنوشیم؟
چندین گزینه نوشیدنی و دمنوش برای درمان سوزش معده وجود دارد که حتما باید مصرف کنید تا کمتر دچار این ناراحتی شوید.

آب
آب برای سلامتی و تندرستی بدن حیاتی است و به حرکت دستگاه گوارش کمک می کند. بر اساس مطالعات انجام شده، نوشیدن آب می تواند به پاکسازی اسید از مری کمک کند. همین امر به جلوگیری از آسیب دیدن مری کمک کرده و در درمان سوزش معده موثر است.
مطالعات نشان داده که نوشیدن آب قلیایی الکترولیز شده با pH اصلاح شده می‌تواند به خنثی کردن اسید معده، تسکین سوزش سر دل و سایر علائم گوارشی کمک کند.

شیر بدون چربی
در حالی که محتوای چربی موجود در شیر کامل می تواند سوزش سر دل را تشدید کند، برعکس نوشیدن شیر بدون چربی برای درمان سوزش معده مفید است. شیر بدون چربی باعث تسکین سریع سوزش سر دل می شود زیرا می تواند به عنوان یک دیوار موقت بین پوشش معده و اسید معده عمل کند. ماست کم چرب نیز گزینه خوبی برای درمان سوزش سر دل است، زیرا خواص تسکین دهنده ای مشابه شیر دارد. ماست همچنین حاوی پروبیوتیک است که می تواند به هضم غذا کمک کند.

آب میوه و سبزیجات غیر اسیدی
آب‌ میوه‌های اسیدی، از جمله آب آناناس، گوجه‌فرنگی و پرتقال، می‌توانند مری را تحریک کرده و سوزش سر دل را شدیدتر کنند. آب میوه‌ها و سبزیجات کم اسید کمتر باعث این مشکل می‌شوند. حتی برخی افراد پس از نوشیدن آبمیوه های کم اسید، احساس می کنند که سوزش سر دلشان تسکین یافته است. نمونه هایی از آب میوه های کم اسید عبارتند از:
آب کلم،هویج،کرفس،خربزه،گلابی،آلوئه ورا
می‌توانید میوه‌های کم‌اسید را با شیر بدون چربی یا گیاهی و سبزی‌های برگ‌دار به یک اسموتی خوشمزه و مملو از ویتامین و مواد معدنی تبدیل کنید.

چای گیاهی
برخی دمنوش‌ها نیز برای درمان سوزش معده مفید هستند. دمنوش های گیاهی دارای محتوای آب بالایی هستند که به رقیق شدن و تضعیف اسید معده کمک می کنند. با توجه به این خاصیت برای کاهش رفلاکس اسید از این چای‌ ها استفاده کنید:

چای زنجبیل:
زنجبیل به دلیل توانایی که در کاهش حالت تهوع، گاز و نفخ دارد،‌ استفاده می شود. به همین دلیل می‌توان برای کاهش سوزش سر دل نیز از آن استفاده کرد.

دمنوش ریشه شیرین بیان
شیرین بیان برای تسکین سوزش معده مفید است زیرا پوشش مخاطی مری را افزایش می دهد. همچنین به محافظت از آن در برابر تحریک ناشی از اسید معده کمک می کند.

چای بابونه
بابونه دارای خواص ضد التهابی است که آن را به گزینه خوبی برای کمک به کاهش علائم سوزش سر دل تبدیل می کند. بر اساس مطالعات انجام گرفت بابونه رومی و زنجبیل برای پیشگیری و درمان سوزش سر دل مفید است.
علاوه بر این، می توانید به دمنوش بابونه یک قاشق عسل نیز اضافه کنید. عسل دارای خواص ضد التهابی است و باعث کاهش التهاب در مری می شود.

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

شهروندان مراقب پیشنهادهای اغوا كننده کلاهبرداران اینترنتی باشید

در حال حاضر شرکت هایی با وجود گرانی