یزد، ظرفیت پذیرش ۱۱۳ هزار مسافر اقامتی را دارد

یزد – ایرنا – مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد از آمادگی اسکان ۱۱۳ هزار مسافر در تعطیلات نوروزی در این استان خبر داد و گفت: برنامه ریزی های لازم جهت اسکان مسافران در این خطه صورت گرفته است.

به گزارش ایرنا سید مصطفی فاطمی عصر چهارشنبه در نشست کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد خدمات سفر استان با بیان اینکه هتل های استان ظرفیت سه هزار و ۷۷۹ مسافر را دارند افزود: برای نوروز ۹۸ در استان ۵۷۹ تخت در مهمانپذیرها، ۹۰ تخت در هتل‌ آپارتمان ‌ها، هزار و ۷۳۶ تخت در اقامتگاه های بومگردی و سنتی، ۲۸۰ تخت در کمپ ‌های کویرنوردی، ۱۴۰ تخت در مجتمع های گردشگری پیش‌بینی شده است.
وی اظهار داشت : مجموع ظرفیت اسکان موجود در سایر مکان های قابل استفاده از جمله خوابگاه‌ها، مهمانسراهای ادارات هم ۲۵ هزار نفر است.
دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان یزد ظرفیت اسکان در خانه‌ های مسافر را نیز ۱۱هزار نفر ،در مدارس ۲۷هزار و ۵۰۰ نفر و پارک ها ۴۰ هزار نفر بیان کرد و یادآور شد : در سال گذشته در ایام تعطیلات نوروزی ۹۴ هزار نفر اسکان داده شدند.
وی با بیان اینکه همچنین برای اسکان اضطراری سالن ورزشی ، حسینه ها در شهرستان های استان در نظر گرفته شده است تصریح کرد:ناجا در ۳۰ پایگاه، هلال احمر در ۱۸ پایگاه ثابت و سیار، اورژانس‌ پیش‌ بیمارستانی در ۵۳ واحد، درمانگاه ‌های در ۲۰ مکان و ۱۸پایگاه امدادخودرو در طول ایام نوروز به مردم خدمت رسانی می کنند.
دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان یزد تصریح کرد:۲۰ شورای حل اختلاف و ۲۰ قاضی کشیک، مشکلات و مسائل مردم و مسافران نوروزی را حل و فصل خواهند کرد.
وی اضافه کرد: از ۲۰ تا ۲۷ اسفندماه با مشارکت مردم و اصناف پاکسازی بافت تاریخی را انجام خواهیم داد.
فاطمی با بیان اینکه استان یزد بخاطر برگزاری جشنواره مختلف در طول سال جاری بعنوان استان رویدادهای فرهنگی معرفی شده است ادامه داد: برای سال آینده هم جشنواره های مختلفی در قالب تقویم گردشگری استان برنامه ریزی شده است.
وی افزود: در سالجاری ۱۱۰ هزار گردشگر خارجی از استان یزد دیدن کردند که این آمار براساس پذیرش در واحد های اقامتی است.
وی نقش رسانه ها در توسعه گردشگری مهم خواند و گفت: دیگر تبلیغ در زمینه گردشگری از طریق پوستر و بروشور جواب نمی دهد بلکه باید براساس یک استراتژیک در یک چارچوب مشخص جاذبه ها و اماکن تاریخی را به گردشگران معرفی کرد.
وی خاطر نشان کرد: اگر انتقادی در زمینه میراث سازمان میراث فرهنگی و اداره آن وجود دارد و باید انتقادات به خود دستگاه وارد شود نباید یک مکان گردشگری مورد هدف قرار گیرد و آن را خدشه دار کرد.
استان یزد ۲ هزار و ۲۷۰ هکتار بافت تاریخی و ۶هزار و ۵۰۰ اثر تاریخی دارد که از این تعداد تاکنون، یک هزار و ۸۵۰ اثر به ثبت ملی رسیده است.
یزد در کنار فارس و اصفهان به‌عنوان مثلث طلایی گردشگری ایران، مقصد اول گردشگران خارجی و اروپایی است، به‌گونه‌ای که استقبال از این شهر تا پنج برابر در سال ۱۳۹۶ افزایش یافت و همین امر گردشگری را محور توسعه استان قرار داده است.

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

صدای افق

چرا مسئولین شهرداری به فکر مردم نیستند! بیش