قطاب خانگی

مواد لازم
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
ماست : ۲/۱ پیمانه
روغن جامد ذوب شده : ۲/۱ پیمانه
آرد : ۲ پیمانه
بکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
مواد وسط قطاب
بادام چرخ شده : ۲ پیمانه
پودر قند : ۱ پیمانه
پودر هل : ۱ قاشق مرباخوری
گلاب : ۳-۴ قاشق مرباخوری
همه را با هم مخلوط کنید و خمیری برای درون قطاب تهیه کنید.
مراحل آماده سازی قطاب
بکینگ پودر را در ماست حل کنید.
زرده های تخم مرغ و روغن ذوب شده را به آن بیفزائید و با قاشق هم بزنید.
آرد را کم کم اضافه کنید( تا خمیر ترد تری داشته باشید).
خمیر را در نایلون بپیچید و یک و نیم ساعت استراحت دهید.
بعد از یک ساعت ونیم ساعت خمیر را روی تخته به قطر ۲ تا ۳ میلیمتر باز کنید و قالب گرد ۷ سانتیمتری برش دهید و مواد وسط قطاب را که تهیه کرده بودید لابلای خمیر بگذارید و بپیچید و در روغن فراوان سرخ کنید.
روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و همانطور گرم در پودر قند بغلطانید و در ظرف درب دار نگه داری کنید./ربابه ملا حسینی

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

جاری شدن سیلاب و مسدود شدن برخی از جاده‌های استان یزد

به گزارش هفته نامه افق کویر به نقل